WAAR VIND JE DE SUPERGOOF WINKEL?


   ROUTEBESCHRIJVING,...

zicht op Kampen


Adres: Oudestraat 134, 8261 CX te Kampen, dat is schuin tegenover de hoofdingang van het Stedelijk Museum Kampen.

Openbaar vervoer,…

Routebeschrijving te voet vanaf het NS-station 'Kampen' (NB: niet te verwarren met station 'Kampen-Zuid'), duur: 3 minuten. Vanaf het NS-station steek je de Stadsbrug met de gouden wielen over naar Kampen. Je loopt links om het Stedelijk Museum en slaat rechtsaf. De voordeur van de Supergoof Quilt Winkel is tegenover de hoofdingang van het Stedelijk Museum.
Als je trein stopt op Station ‘Kampen-Zuid’, dan kom je met de bus naar het centrum. Kijk voor alle up-toe-date informatie op https://9292.nl/

Met de auto,…
Met de auto maakt het niet zoveel uit van welke kant je komt, als je maar de borden Centrum of IJssel volgt. Je kunt in de binnenstad op verschillende plaatsen parkeren. Dit is echter betaald parkeren, een dagkaart kost momenteel 10 Euro.

Parkeertips
Let goed op waar je je auto neerzet; er wordt intensief gecontroleerd op foutparkeren. De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen zijn gelegen aan de IJsselkade. Dit is echter ook betaald parkeren.

Gratis parkeren kan op de parkeerplaats aan het Stationsplein vlakbij het politiebureau/schuin tegenover het NS-station ‘Kampen’.
Geef als adres op voor je tomtom:  Stationsplein 6 Kampen. Parkeer je auto, en wandel dan naar de Supergoof Quilt Winkel op dezelfde wijze als hierboven bij de routebeschrijving te voet vanaf het NS-station ‘Kampen’ gegeven wordt.

Wat is er verder nog te vertellen?

Dat je in de binnenstad van Kampen niet voor de deur kunt parkeren. De Oudestraat is voetgangersgebied.