Welkom bij de Dingen van de Dag, (uit 't Leven) van 'n Quiltster,... Quilts Gemaakt Zonder Naaimachine, dus helemaal met de hand. Woont in een mooie Hanzestad aan de IJssel,...Vrouw van Hans (Lief & Levensmaatje) Moeder van 4 Kanjers (Meisje, Jongen, Jongen, Meisje)Was Baasje van Ierse Wolfshond, Bregje (HEELGroot & Heel Verlegen,...) en Teckel Yeppe (Zo Stront Eigenwijs,...) die zeer worden gemist, heeft nu 'n ondeugend Margootje-teckeltje,... was Kattenbutler (van 3 'Gewone' Zwart-Witte Poezenbeesten)... Boekengek (Romans, Detectives, Handwerkboeken & Vakliteratuur) was tot 2012 Zelfstandig Kraamverzorgende (Dag-en-Nacht-Ooievaarsdienst) ,... al ruim 11 jaar Verhaaltjesverteller op eerst weblog, nu dit blog en sinds enkele jaren op Trunkshows in 't Land,... en geeft als Quilt Juffie Goof inmiddels ook met heel veel plezier Quilt Workshops thuis bij Goof op Zolder en maakt unieke Supergoofquiltpatronen.
Ingrid HG,... (inderdaad met heel veel Zelfspot, ook luisterend naar de Naam) ,...
Goof of Supergoof,... dat niet anders betekent dan dat ze prettig gestoord is,...

donderdag 21 april 2011

"Bijna Onderweg"

100_1738

Zo.

Alles staat klaar. De twee oude wasmanden zitten vol met quilts, op naar de ledenvergadering van het Quiltersgilde om in de middag 'n show & tell te houden.
Misschien ben je benieuwd wat er onder in die ene mand ligt,… voor de kijkers rechts,…

100_1732

De vingerhoedjes natuurlijk! Zo'n middag lijkt me ideaal om een 'onschuldig' virus te verspreiden,…

Het zou zo maar kunnen dat er in de zomer van 2011, heel wat hoedjes aan 'n lappie gezet worden op de camping in Frankrijk, de boot in Nederland of in een B&B in Schotland,… ergens anders kan natuurlijk ook, ik zit gewoon thuis op 'n bank voor het huis,…

Fijne zomerse lentedag allemaal, en misschien tot zo!

O, ja,… alvast 'n waarschuwing, ik kom met 4000 vingerhoedjes,…
Dit is een verhaaltje dat eerst op www.supergoofweb-log.nl stond. Ik ga proberen om wat verhaaltjes van weblog die daar nog staan, over te plaatsen,... ben benieuwd!
De reacties kan ik waarschijnlijk niet mee verhuizen,...

Geen opmerkingen: