Welkom bij de Dingen van de Dag, (uit 't Leven) van 'n Quiltster,... Quilts Gemaakt Zonder Naaimachine, dus helemaal met de hand. Woont in een mooie Hanzestad aan de IJssel,...Vrouw van Hans (Lief & Levensmaatje) Moeder van 4 Kanjers (Meisje, Jongen, Jongen, Meisje)Was Baasje van Ierse Wolfshond, Bregje (HEELGroot & Heel Verlegen,...) en Teckel Yeppe (Zo Stront Eigenwijs,...) die zeer worden gemist, heeft nu 'n ondeugend Margootje-teckeltje,... was Kattenbutler (van 3 'Gewone' Zwart-Witte Poezenbeesten)... Boekengek (Romans, Detectives, Handwerkboeken & Vakliteratuur) was tot 2012 Zelfstandig Kraamverzorgende (Dag-en-Nacht-Ooievaarsdienst) ,... al ruim 11 jaar Verhaaltjesverteller op eerst weblog, nu dit blog en sinds enkele jaren op Trunkshows in 't Land,... en geeft als Quilt Juffie Goof inmiddels ook met heel veel plezier Quilt Workshops thuis bij Goof op Zolder en maakt unieke Supergoofquiltpatronen.
Ingrid HG,... (inderdaad met heel veel Zelfspot, ook luisterend naar de Naam) ,...
Goof of Supergoof,... dat niet anders betekent dan dat ze prettig gestoord is,...

vrijdag 20 september 2013

Ingezonden brief van Ingrid

Lieve allemaal,

een 'ingezonden briefje' van mijzelf, dit naar aanleiding van de volgende 2 reacties op mijn verhaaltje van gisteren.


Lief dat je reageert!
Maar stel aub geen vragen, daar heeft Supergoof geen zin in. Sta je er bij stil dat mensen misschien niet al tijden je blog volgen en precies op de hoogte zijn van jouw werkwijze?
Tsss, wat een kapsones.
Ik haak af.

Laura


Anoniem heeft een nieuwe reactie op uw bericht ""Iets Anders?"" achtergelaten: 

Eigenlijk kan ik me wel vinden in Laura's antwoord. Ik heb dit blog nog niet zo lang geleden ontdekt en heb ook de applicatie-vraag gesteld. Ik wilde helemaal niet vervelend doen en gewoon oprecht interesse tonen en voelde mij toch ook wel behoorlijk aangevallen door de reactie van Goof. Nu niet dat ik meteen ga afhaken, maar reacties zullen er van mij, buiten deze dan, vast niet meer komen.

Vannessa 


Ik begrijp heel goed dat er lezers zijn die zich zeer aangevallen voelen door mijn appliceer-verhaaltje van gisteren. Het was helemaal niet mijn bedoeling om ook maar iemand te kwetsen. Uit de reacties blijkt dat dit echter wel gebeurd is.
SORRY,
Het is niet leuk als je een oprecht geïnteresseerde vraag stelt via de mail, en je krijgt daarop geen antwoord, je wacht er een tijdje op, en leest dan mijn verhaal van gisteren.
Nogmaals SORRY.

Maar,.... nu mijn kant van het verhaal.

Ik vertel nu al heel wat jaartjes over van alles en nog wat op dit blog, en voorheen op het weblog. Onder elk verhaaltje, staan de labels vermeld van de onderwerpen die in het verhaaltje aan bod komen. Als de Pockets of Posies quilt er in staat, dan vind je onder het verhaal het label 'pockets of posies', als het over borduren gaat, dan staat er het label 'borduren', enz,....
Die labels kun je rechts in de zijkolom terug vinden.
En van daaruit kun je terug lezen, als je daar tenminste zin in hebt.

Kijk als ik een blog voor het eerst ontdek met allerlei dingen die me iets doen, dan denk ik in eerste instantie wat een leuk blog. En jippie wat staan er veel verhaaltjes op die ik nog niet gelezen heb, fijn daar ben ik mooi een tijdje zoet mee. Ik verheug me erop om dat te doen, niet meteen à la minute, maar de komende dagen weken of maanden.
Dus mij zul je niet horen, over jee, wat vervelend dat ik dit allemaal MOET lezen.
Dat is mijn kant van het verhaal als lezer.

Nu mijn kant als verhaaltjesverteller.

Ik ben dit blog begonnen, ooit voor mezelf en mijn gezin. Het is nooit in mijn hoofd opgekomen, dat er zoveel animo voor zou zijn. Ik vind het natuurlijk ook ontzettend leuk, want ik ben gezegend met geweldige lezers, die hele leuke reacties geven. Die me vaak mailen, foto's en lieve en soms ook verdrietige levensverhalen met me delen en die het dan niet vervelend vinden als ik tegenwoordig niet of nauwelijks terug mail.
Natuurlijk heb ik de eerste jaren dat wel ALTIJD gedaan, maar nu met vaak 3000 à 4000 lezers per dag, en HEEL VEEL privé mail is dat echt niet te doen.Helemaal niet als het over simpele dingen gaat, als waar is het een patroon van, of hoe heb je het gemaakt. Zaken die immers terug te vinden zijn op het blog.

Ik ben naast blogger en quilter, ook moeder, echtgenote, dochter, zus en vriendin. Ook ik, heb nog heel veel andere dingen op een dag te doen, die ik niet deel op mijn blog.

Ik vind het vervelend dat er in een reactie gezegd wordt dat ik kapsones heb. Iedereen die mij kent weet dat 't niet het geval is. Iedereen die mijn levensverhaal kent, zal met ongeloof zo'n reactie lezen.
Ik ben een huismus, die heel wat heeft moeten overwinnen om voor een groot publiek van 150 dames haar verhaaltjes te houden.
Maar nogmaals als je vindt dat ik kapsones heb, en het nodig vindt om dit blog niet te volgen, dan kan ik alleen maar zeggen PRIMA.

Waarom nu toch een antwoord op deze 2 reacties?
Gewoon omdat ik er zeer verdrietig van wordt.


117 opmerkingen:

Terray zei

Dikke knuffel van mij want ik zou er ook heel verdrietig van worden :-(

Liefs Tertia

jacq zei

dikke knuffel

Carin Wijnand zei

dikke limburgse knuffel

Anoniem zei

goed gedaan meisie heel dikke knuffel

Maaike zei

Lees nog altijd met veel plezier en geniet van je verhaaltjes, houd vol!

sylvia zei

lieverd, laat dit soort mensen de hip krijgen! Ze willen alles blijkbaar op een presenteerblaadje aangereikt krijgen! Deleet zulke reacties toch meteen en ga verder met de dingen en mensen die je lief zijn, veeeeeeel belangrijker!!
Toi toi, liefs, Syl

Heleni zei

Er zijn altijd mensen die je niets naar de zin kunt maken Ingrid. Aan echte lezers/fans heb je geen gebrek. Dus je gaat gewoon door met leuke verhaaltjes voor die mensen die echt genieten van je blog.
Ik hoop dat je dit incident snel vergeet en daarom een dikke kus van mij.

lia zei

Goed gedaan Ingrid

Anoniem zei

Lieve Ingrid,

Je hebt groot gelijk !!

Geke

Petra zei

Ik heb het nog eens teruggelezen en eigenlijk lieve Goof en Ingrid...geef je dus juist toch nóg een keer antwoord! Namelijk dat de mensen terug kunnen lezen op jouw blog en daar antwoord op hun vragen krijgen. Ik begrijp dat dit jou raakt, niet leuk idd. Lieve groet Petra

Jose Bos zei

Ik word hier akelig van....., dikke knuffel en groet, Jose

Anoniem zei

Lieve schat,NIET doen!!! Dit zijn reacties van ZEER kortzichtige mensen!!! Ze denken niet verder na bij wat ze zeggen en lezen wel je verhalen,maar lezen niet tussen de regels door.
Kom maar een gebakje halen en dan krijg je een hele dikke warme knuf van mij erbij.
heel veel zonnewarmte vandaag.
liefs,Truus uit Drenthe

lia zei

Laat mensen toch de moeite nemen om zelf op zoek te gaan naar info. Ikzelf ben een paar jaar geleden begonnen met quilten en heb vrijwel alles via tips van anderen op het internet geleerd. Kost wel moeite maar als je echt iets wilt weten en leren loont het de moeite op zoek te gaan en daar tijd in te steken. Wat jammer dat mensen zo cru kunnen reageren. Zou me er maar niet te veel van aantrekken. Ook van jouw blog heb ik veel geleerd en inspiratie opgedaan. Groeten Lia van den Brand

Anoniem zei

Dear Ingrid, I love your blog, your quilts, your stories about Bregje and I am very grateful that you take the time to share your talent. Like you, our blog posts are a small part of our life. I feel so sad for you that for all the wonderful things you share there would be negative comments. Please listen to all the readers who love what you do and appreciate you. With love and appreciation, Ann (Australia).

Jossie zei

Ach lieve Goof, zie het positief. Je schrijft zo ontzettend veel en je krijgt zo ontzettend veel leuke reacties dat die 2 vervelende toch maar een piepklein percentage zijn. Het is duidelijk dat de schrijfsters je niet kennen. Gewoon lekker doorgaan en niet te lang bij stilstaan! Misschien is het handig om bovenin onder de header te vermelden dat bijzonderheden met een klik op het betreffende label zijn terug te vinden. Een warm en gezellig week end!

rietje zei

Lieve Ingrid,
wees niet verdrietig dat verdienen die mensen niet.
zelf lees ik met veel genoegen je verhalen en bekijk met verwondering naar je prachtige quilts. een lieve groet uit het Zeeuwse land
Rietje

Marians Quiltblog zei

Ach, er zijn er altijd die kort door de bocht reageren. Niet meer verdrietig om zijn hoor!
Ik en met mij velen genieten ervan! Keep going girl!
Fijn weekend,
Lieve groet,
Marian

Marians Quiltblog zei

Ach, er zijn er altijd die kort door de bocht reageren. Niet meer verdrietig om zijn hoor!
Ik en met mij velen genieten ervan! Keep going girl!
Fijn weekend,
Lieve groet,
Marian

Annelie zei

Lieve Goof, ook ik lees altijd met heel veel plezier je verhaaltjes,
Laat je alsjeblieft niet uit het veld slaan door 2 van zulke reaktie's en ga lekker door met het vertellen van je verhaaltjes

Groet Annelie

Vero nickyschannel zei

jeetje, wat een reacties, pfffffff, geloof ik dat je daar soms een kl..te gevoel bij hebt, maar laat je daarvoor niet uit je lood slaan, ik weet het, is soms makkelijker gezegd dan gedaan, en alle dagen zijn ook niet gelijk, ik denk dan maar, wat als diegene die zulke reacties schrijven eens een serieus probleem hebben, amaaiiii, wat gaan die dan doen????? ipv relaxed dit blog te lezen, beter niet zo hatelijk uit de hoek komen tegen onze Goof, die er altijd is om er een leuk verhaaltje neer te pennen, soms he, kunnen mensen zoooo .... zijn....en ja, je kunt niet gebruiken wat je niet hebt...
fijn weekend iedereen,
dikke knuff vanuit het hart, vero

Brigitta zei

Lieve Ingrid, Vreselijk zulke reacties, ik heb je vorige blogje en de reacties nog een keer gelezen. Ik ben van mening dat je dit soort reacties je niet moet aantrekken. Hoe moeilijk het ook is. Je hebt zoveel positieve "fans", laat die negatieven je er niet onder krijgen.
Ik denk dat het erbij hoort als je zoveel lezers hebt. Er zitten altijd een paar rotte appels tussen. En deze zal al deze reacties niet eens meer lezen, want ze is inmiddels afgehaakt. Jammer eigenlijk, want dan leest ze niet hoeveel mensen het wel heerlijk vinden om elke keer jouw blogjes te lezen. En nee, natuurlijk kun je niet meer overal op reageren, want dan blijft er voor jouw geen tijd meer over om mooie dingen te maken en deze aan ons te laten zien. En daar draait het toch om in blogland, mekaar te inspireren. Nou en dan gaan ze maar naar hun "eigen" quiltjuf als ze iets willen weten over de technieken. Ik wens je veel sterkte en heel veel succes en plezier met het doorpitten van je quilts en ik hoop je ons nog heel lang op de hoogte houdt van al je vorderingen. Lieve groet, Brigitta (Friesland)

Eressea zei

Lieve Supergoof,

En dan zeg je ook nog "sorry"... Volgens mij is dat nergens voor nodig!! Echt, 99,9999% snapt dit al zonder uitleg, en vindt dit te idioot voor woorden. Waarom zou je moeten antwoorden op een vraag die je al 100 keer krijgt gesteld en heeeeel makkelijk op dit blog of met google te vinden is. Plus, je bent toch niet verplicht om op mails te antwoorden? Dat is echt helemaal vrijblijvend!! En met zoveel mails is het ook nog eens niet te doen. En ik neem aan dat we allemaal liever willen dat er leuke nieuwe quilts gemaakt worden, dan dat Supergoof alleen maar mailtjes zit te beantwoorden!

Echt, je hoeft je niet schuldig te voelen!!! Alhoewel zulke berichten inderdaad verschrikkelijk vervelend zijn en je dan zo aan jezelf gaat twijfelen... Maar dat is echt niet nodig! We staan allemaal achter je! Nou ja, voor 99,9999% dan :P

Heel veel lieve groetjes,
Monique (Eressea)

Vero nickyschannel zei

je kunt niet gebruiken wat je niet hebt... zei mn moeke altijd, dus, pffffff, tegen die reacties, weg met die handel :p

Quilting Moesje zei

Lieve Goof toch :0)))):0)))

Wilde gisteren op de eerste " zo helemaal niet passende" reaktie reageren....
Toen dacht ik aan een van jou eerdere tips ... om toch juist maar niet te reageren ; 0)))
Ik ben ook van het uitleggen ( wat in deze gevallen (waarschijnlijk) niet helpt ...)??

Ik zou er ook zeker last van hebben .... maar het heeft juist niets met jou te maken die reaktie!!! T Raakt mij hoe het jou heeft geraakt hoor .....pfffff
Dat moeten we toch eigenlijk dus niet meer doen ...

Groetjes,
Liefs ,

Simone
Ps, k ga heerlijk een paar Vingerhoedjes zoeken en steekjes maken
Dat is toch een feestje 0;) er zitten er nog wel van jou tussen:0)))


Floor zei

Kan me best voorstellen als je dit gezellige blog sinds kort volgt, en je bent een beetje verbaasd over hoe jij "het doet", dat mensen je dan vragen stellen.
Dat zinnetje onder je berichtje "daar heeft deze Goof geen zin in", was ook wel een beetje cru.
Kan me voorstellen dat mensen daar van schrikken.
Maar ik begrijp jou ook hoor, zoveel lezers en zoveel vragen, dan heb je een dagtaak.
Maar nieuwe lezers weten dat niet, die zijn dat niet gewend van andere bloggers.
Misschien had je het beter in wat andere bewoording kunnen schrijven, maar goed, je hebt het met dit berichtje weer keurig opgelost.
Ik geniet van je verhalen hoor!

Ineke zei

Hallo Ingrid

Wat een zeurpieten heb je toch, nou dit zijn er dus een paar. Laten ze een cursus gaan volgen.......... Of er niks anders is waar je je druk om kan maken. Volgens mij snappen zulke figuren niets van het leven, ik word er zelfs een beetje pissig van. Ingrid, ga lekker door, ik geniet er elke keer van als je weer wat op je blog hebt gezet en trek je a.u.b. van dit gezeur niets aan. Als je er weer wat hebt opgezet, belt een kennis altijd, heb je Goof al gezien? En verdrietig worden, kind, schei uit. Voor mij ben je een kanjer met je quilts die er prachtig uitzien en leuke verhaaltjes erom heen. Ik verwacht geen reactie van je........... maar wil dit even aan je kwijt.

Fijn weekend en liefs van Ineke

Tilly zei

Ik ben de 20e die reageertt. Volgens mij zegt dit al genoeg tegenover 2. En dat in nog geen 2 uur tijd. Ga maar lekker door met je verhaaltjes ik genoet er van dat je de stoffen en de dieren laat spreken. De wereld is al hard genoeg, laten we maar genoeten. En als er eentje geen kapsones hebt ben jij het wel. Soms denk ik weleens je bent veel te zachtaardig. Maar dat bij jij Ingrid. Blijf ditchtbij jezelf.

ria vogelzang zei

"Hé lieverd, je bent gewoon te lief voor deze wereld..... En je hoeft het niet iedereen naar de zin te maken...."
Dat zei mijn oma altijd; en dat was echt een hele lieverd!
Bovendien had ze groot gelijk!
En wat een lieve reakties hierboven!!!!!
Dikke knuf van mij!!!!!!

Noa zei

pff waar mensen al niet over vallen gewoon blijven bloggen dikke knuffel

Marjolein Ztm zei

Lieve Supergoof,

Ga alsjeblieft door met je leuke en lieve verhaaltjes. Ik lees ze met veel plezier. Reageer nauwelijks, maar dat komt omdat ik veel blogjes lees en als ik overal op moet reageren komt er niets meer van quilten.
En ja, je kunt het helaas niet iedereen naar de zin maken. Daar ben ik door schade en schande achtergekomen.
Het duurt dan altijd wel even voordat je dat achter je kunt laten.
Maar voor mij ben je een TOPPER.
Groetjes aan Brechtje, die ik erg lief vind.

Groetjes Marjolein uit Zoetermeer

Wilma Kuin zei

Oh meisje,... trek het je niet aan!!! Wij weten allemaal dat je geen kapsones hebt en dat je juist op deze manier helemaal niemand wou kwetsen,..
Hoe leuk is het om een blog terug te lezen via de labels onder de verhaaltjes!
Ik weet zeker dat je heel veel leuke reacties gaat krijgen op dit verhaaltje van vandaag,... Ga maar vast naast je schoenen lopen want dat mag jij,.. en voor de dames die niet meer willen reageren,... GELUKKIG!!!!want zulke onaardige berichtjes kunnen we missen als kiespijn,.... Dikke knuffel van mij, die juist in een drukke periode zo vreselijk geniet van je verhaaltjes!!!

Mien B zei

Lieve Ingrid ,
Ga a.u.b door met je heerlijke blog.
Ik en velen met mij GENIETEN er van.
Lieve groeten Mien B, Deurne

margaholla54 zei

lieve Ingrid,
laat ze maar kletsen jij/wij weten wel beter,
nog een fijne dag.

yvon zei

Ingrid, heel veel van ons weten wel beter. En je kunt het niet iedereen naar de zin maken. Trek het je niet aan, dit zijn een paar stekelige opmerkingen in een oceaan van positieve berichtjes. Leg ze naast je neer of nog beter, gooi ze van je af. Ze zijn het niet waard om je druk over te maken.

Anoniem zei

Hoi Goof,

ik wilde je helemaal niet verdrietig maken, en mijn gevoel van "aangevallen" kwam ook helemaal niet omdat je niet teruggemaild had. Dat had ik ook helemaal niet verwacht. Maar de manier waarop je reageerde, vond ik echt wel een beetje bot. Jammer als je je hierdoor geraakt voelt, en met jou 99.99% van de anderen dan blijkbaar. Maar die reactie vond ook ik niet fijn.

en laten we het er nu maar bij houden, dat geschreven woorden wel vaker een andere toon weergeven dan ze gesproken zouden hebben. Excuses aanvaard, hopelijk aanvaard jij ook de mijne.

Vannessa

Anoniem zei

Niets verdrietig, gewoon doorgaan want het is superleuk om je blog en je quilten te volgen. Al jaren lees ik over je avonturen en heb nog nooit gereageerd. Lieve , lieve Goof, ga zo door en laat die domme reakties gewoon voorbijgaan, niet reageren is nog het beste. Samen met alle andere volgers geniet ik voort van je fotos en schrijfsels.
Groetjes
Christine

Cuny zei

Juist!!! Je hebt groot gelijk. Lekker je ding doen en je niet verplicht voelen om overal maar weer een antwoord op te moeten geven. Ik zie het lezen van blogs als leuk en inspiratie-opwekkend. Net als allerlei leuke tijdschriften. Die zetten toch ook niet in de volgende editie een antwoord op allerlei vragen? Waarom zou jij dat onbezoldigd wel moeten doen?

Rian zei

wat vervelend voor je deze reacties. Kapsones, dat woord past niet bij je blog en het hoort ook niet bij jou. Ik hoop dat je het naast je neer kan leggen.
Groeten en een poot voor bregje.....

Maria zei

Voor iedereen goed doen gaat toch niet, dus niets van aantrekken !Ik ben superblij dat wij van jouw mooie quilts mogen genieten en van de verhaaltjes ,
lieve groeten,
Maria.

Marijke zei

Lieve Goof
Het is wat verkeerd begrepen geweest dat je niet iedere keer uitleg kan geven en je had het zo goed bedoeld met te schrijven dat de uitleg al vaak op je blog is verschenen en ieder die dat wil het kan nalezen .

Maar kapsones ??? Goof heeft dat zeker NIET heel zeker weten.
Veel succes nog met je blog die iedereen zo graag leest .

Groetjes Marijke (Belgie)

Simone zei

Lieve Goof,
Tussen alle positieve reacties, zijn het helaas die enkele negatieve die ons het meest raken... :(((
En eigenlijk vind ik dat Vanessa en Laura al deze aandacht niet verdienen!!!
Ga lekker verder met wat je liefste doet - steekjes maken - en probeer dit vooral van je af te zetten.

Geniet van het weekend!

Knuffel van Simone

Jeanneke zei

Blijf vooral schrijven, Ingrid! Op de eerste plaats voor jezelf, over WAT jij HOE kwijt wilt! Er is niks mis met jouw toon; wel met die van hen.
Als men jouw blog heeft ontdekt en wil volgen, hoeft men enkel te kunnen lezen.... begrijpend lezen, welteverstaan!
Aan jouw schrijfsels en schrijfstijl ligt het absoluut niet.
Men moet eigen 'kift' niet een ander als kapsones in de schoenen schuiven.
Hartelijke groetjes,

Jeanneke.

Anoniem zei

hallo ingrid

ik lees je blog heel graag en wat je maakt is prachtig.
laat je niks wijs maken door die dames, het zegt aleen iets over hen
ga zo door

groetjes marleen

Tilly zei

Blijf gewoon op de Goofse manier je blog schrijven,ik geniet er altijd van, en af en toe kom ik ook even neuzen bij de labels, zoals bij de baskets en stars.
Er zijn heel veel mensen die een kort lontje hebben, jammer, je blog straalt altijd vriendelijkheid en meelevendheid uit. Dus Ingrid, zet het van je af, je bent nog steeds een grote inspiratiebron voor velen van ons.
Liefs Tilly

Ineke Hulzebos zei

Lieve help, sommige mensen hebben nou eenmaal lange tenen, niets van aantrekken, ik vind je helemaal geen type met kapsones, terwijl ik je niet eens persoonlijk ken, maar gewoon, de manier van je schrijven, dat lees je tussen de regels door. Van mij krijg je een virtuele dikke knuffel en lekker doorgaan zoals je bent!
Groetjes van Ineke (fan van Ingrid-SuperGoof)

quiltfien zei

Tis jouw blog en jij doet het zoals jij het wilt doen....punt!!!
Maar gisteren dat verhaal gehoord/gelezen over die politie-agent die ouders langs een file naar hun stervend kind begeleidt zodat ze afscheid kunnen nemen?
Tegenwoordig hebben mensen idd een kort lontje en worden dan grof....op internet soms zelfs heel grof.
Ik schrik er wel vaker van en wil dan soms zelfs geen internet meer....maarja, tegenover de stomme/botte reacties staan zóveel andere, mooie, leuke en lieve dingen!!
Dus slikken en doorgaan dan maar!!!!
Goed dat je zelf even een "brief'hebt geschreven....nu hoofd omhoog en doorgaan met je gezellige blog!!!!

groetjes; fien

klara zei

Niet verdrietig worden, maar blijven wie je bent. Als blogschrijfster ben je niemand iets verplicht je mag het doen zoals jij wilt en er opzetten wat jij wilt, daar heeft geen mens wat mee te maken, Er zijn nu eenmaal mensen die niet verder kijken dan hun neus lang is en dan nog commentaar leveren ook, gewoon negeren en bij jezelf blijven, er zijn meer dan genoeg mensen over die jouw schrijfsels waarderen.! en van kapsones heb ik nooit iets gemerkt ik vind je juist altijd zo heerlijk down to earth.

Rennie zei

Ingrid geloof me ik ben er ook achter gekomen dat je mensen-mensen hebt en fietsbellen. Wees blij dat jij een geweldig mens bent. Ik zou zo zeggen 'Let it Bee'.

Birgitte aka Bietje zei

Jammer, jammer, jammer, dat je zulke reacties krijgt. Ze moesten eens weten dat juist jij eigenlijk iedereen wel wilt helpen. Maar net als anderen maar 24 uur in een dag hebt.
aan de reacties zie je wel dat er gelukkig veel meet lezers weten hoe je wel in elkaar steekt.

Ati Ham Sas zei

Beste Ingrid, trek je er niets van aan. Er zijn altijd mensen die iets te zeuren hebben!
Ik en héél veel met mij lezen met veel plezier je blog en kijken naar de mooie quilten die je maakt.

H en K zei

Lieve Ingrid,
Zucht, jammer dat mensen zo snel en zo negatief oordelen.
Ik ben je dankbaar dat je de tijd neemt om ons deelgenoot te maken van je prachtige quiltwerk. Ik word er vaak door geïnspireerd en geniet er volop van! Please ga ermee door en blijf vooral je zelf want dat is toch wat je blog en je quilts zo mooi maakt. Een knuffel uit het nederlandse aarbeving gebied ;) Kristel

treny zei

ik ben het helemaal met je eens en ben eerlijk gezegd een beetje verbaasd over zoveel ophef over maar 2 negatieve reakties, gewoon naast je neer leggen en helemaal niet op reageren, zo hebben ze juist dat bereikt wat jij niet wilde!!aandacht groetjes uit duitsland trijnie

Petra zei

Ja Vannessa, dat is zeker zo...schrijftaal kan soms heel ingewikkeld zijn en idd anders overkomen. Ik heb die ervaring ook al een paar keer gehad. Groetjes Petra

Kath zei

I agree with everything you said dear Goof. I have had rude and demanding messages saying "I don't understand this, is there a tutorial?". No please or thankyou. Well, like you, my blog is not a public service, no-one pays me to provide all the information and help, I do it because I enjoy sharing. I understand completely that you are a busy lady with other things going on. The majority of your readers are sensible enough to realise that.
Hug for you (and Bregje or course!)

Lida zei

Hoi Ingrid,
Maak je niet druk om deze twee, gewoon blokkeren en van je afschudden! Ze denken maar al te vaak dat wij alles moeten aandragen en jammer voor hun maar ze kunnen zelf googlen en daar hoeven wij niet bij te helpen!
Ik krijg ook vaak vragen en als ik tijd heb krijgt men een antwoord, heb ik het druk dan bladeren ze maar even terug, ik ben tenslotte geen betaalde onderwijzer en jij ook niet! Dus geniet van de positieve en leuke reacties en de rest, weg ermee!
Fijn weekend, knuffel
Lida

Ageeth Dorsman zei

Heel spijtig, dit soort reacties, maar helaas onvemijdelijk. Want woorden zijn soms op verschillende manieren te interpreteren en sommigen voelen zich daardoor gekwetst, aangevallen of onbegrepen. En als je zo'n veelgelezen blog hebt als jij, komen deze reacties dus ook wel eens voor... Gewoon niets van aantrekken (zeg ik, die het ook wel eens had, er nachten van heeft wakker gelegen, maar uiteindelijk het naast zich heeft neergelegd...), doorgaan met het schriijven van je heerlijke blog, waarmee je heel veel mensen inspireert en vooral met je heerlijke hobby. Uiteindelijk ben jij degene, die bepaalt, wat je schrijft, wat je deelt en als anderen het verkeerd opvatten, helaas pindakaas...
"Just keep calm and blog on", ik geniet er in ieder geval van.
Groetjes van Ageeth

Ann zei

Hoi Ingrid,
Gelijk heb je om n's op deze manier je hart te luchten!
Soms sta ik versteld van de durf en/of het ontbreken van tact van bepaalde lezers (niet alleen hier maar ook op andere blogs).
Wij lezen je blog omdat we het fijn vinden om jouw verhalen te lezen, je quilts te bekijken, hoe je iets gedaan hebt e.d.!
Maar ... het is in de eerste instantie JOUW blog en niet die van een ander.
Blijf gewoon zoals je bent en zeg gewoon PUH tegen diegenen die het niet aanstaat!
'k Wens je alvast een fijn weekend toe!
Groetjes,
Ann

P.S.: En ik vond het heel fijn om n's een trunkshow van jou te hebben bijgewoond (hopelijk komen die er ooit wel weer :-)!

Else zei

DIKKE KNUFFEL van mij

mams zei

Lieve Goof
Moet je nou eens kijken, wat een lieve reacties je krijgt!! Dat zegt wat over jou, nietwaar?? Trek je niks, maar dan ook niks aan van die 2 "Miepen" die jou gekwetst hebben!Jij hoeft écht geen sorry te zeggen voor iets, wat jouw goed recht is! NIEMAND kan jou verplichten hóe je iets op moet schrijven of om te MOETEN antwoorden op vragen/mailtjes (zeker als je zó populair bent, dat je mailbox misschien wel zou bezwijken..hihi)Laat dit lekker achter je liggen en kijk vooruit: naar je enorme schare fans die je hebt! Die zijn echt niet zó maar aan komen waaien, die genieten van élke blogpost van jou! Tenslotte mogen wij onze handjes dichtknijpen dat jij ons een blik in jouw bestaan gunt!
Hartelijke groet en liefs van Riek

MarianneD zei

Ach meis,er zijn lieverds en fietsbellen....laat ze lekker rinkelen...;-)
Niets van aantrekken en gewoon doorgaan...liefs,Marianne

Anita Vlijtige Handjes zei

Ik zeg maar niets meer alles is al gezegd. Gelukkig 'ken' ik je bevlogen, bezorgd, menslievend en ......oh ja .....als fan :). Het zou mij ook verdriet doen en van slag maken. Pas zoiets beleefd maar door dikke quiltvriendinnen is me aan het verstand gebracht dat ik me niet gek moet laten maken.
Dikke kus!

Anoniem zei

Ingrid, zo zonder kapsones, dat maakt je zo geweldig, dank voor al je verhalen, Ineke

Rosa zei

No estes triste....yo soy una admiradora de su blog me encanta todo lo q hace...un beso

Ellie zei

Ach meid toch . . . . .
Ik ben het met al die bovenstaande, aardige opmerkingen eens.
Groetjes, Ellie.

AnitaS zei

Niet verdrietig worden hoor. Je kunt het nu eenmaal niet iedereen naar de zin maken. Bovenal het is jouw blog.

Berna zei

Wat jammer toch dat er zoveel haat en nijd is onder quiltsters.
Ik begrijp wat je voelt want ook ik heb ermee te maken gehad. Het voelt inderdaad verdrietig. Laat ze kletsen maar dat ik makkelijker gezegd dan gedaan.
Ik hoop dat je wel doorgaat met je verhaal te vertellen voor degene die er wel van genieten.
Fijn weekend. Ik hoop dat je het een beetje van je af kunt zetten.

Anoniem zei

regelmatig kom ik op je mooie blog kijken. Telkens verheug ik me er op als er weer iets nieuw op staat, over wat dan ook en normaal reageer ik nergens op, maar nu wil ik je toch zeggen : proficiat, uit de grond van mijn hart voor al het moois dat je maakt en met ons wil delen. Ik begrijp niet dat iemand het lef kan hebben om zo tegen je te reageren.
Trek er je maar niets van aan, er zijn er veel meer die zo gelukkig zijn met uw mooie blog. veel liefs en dikke knuffel.

Anoniem zei

Wij zijn niet op de wereld om aan andermans verwachtingen te voldoen!!
Dus.... jij Goof, bent niet op deze wereld om aan de verwachtingen van de twee "critici" te voldoen.
We zijn wel op de wereld om elkaar te helpen, maar dat is een heel ander verhaal en mijn indruk is dat jij dat voldoende doet!!!
Ik heb gezegd.
Warme groet, Rya Lucas

Romelia's Cottage zei

Alles is inmiddels al gezegd........het enige wat ik nog kan toevoegen is een HELE DIKKE KNUFFEL!

Liefs, Wendy

Anoniem zei

Probeer het maar te vergeten er zijn altijd mensen die negatief reageren ik geniet nog ieder keer als ik een nieuw verhaaltje op je blog lees.

Gr Sonja.

Sieneke zei

Lieve Ingrid ,

Wat jij zeker niet bent ,is dat ,

Ps het zegt meer over die persoon ,dan over Jou ,.

Jammer dat er mensen zijn die heel makkelijk het vel over de oren haalt van en ander .

Weet hier alles van ,maar weetje als ik na de reacties kijkt die op je blog staat ,ben je zeer geliefd ,
Hou je daar maar aan vast ,

Fijne avond en hartelijke groet ,
Sieneke

cs zei

Hoi Goof, wat een boel lieve - fijne- reactie's!
Ik ken je dan wel niet maar ik sluit mij daar graag bij aan!
Lees altijd met veel plezier je blog en laat die reactie's je niet te veel raken, helaas zijn er van die gebekte mensen op deze aarde!
Voor sommigen is het moeilijk om zich in te leven in een ander...
groetjes uit het noorden, Sabine

GRANNY'S HOUSE zei

Jammer zo'n reactie, en dat verdien je niet.
Kopop meis, de meeste weten je gelukkig naar waarde te schatten, voor mij ben je een lieve meid, met het hart op de juiste plaats.

Dikke knuf
Ines

Marian zei

Lieve Goof,

Ik lees altijd met heel veel plezier je verhaaltjes en ik kijk met nog veel meer plezier naar je prachtige fotomodel Bregje met de mooie quilts. Ik ben vorig jaar pas begonnen met quilten (eigenlijk jouw schuld :-)) en ik ben nu zover dat ik m'n eerste top kan gaan dubbelen en ik heb gekeken in jouw "data-base" hoe jij het gedaan hebt en ik ga het doen op jouw manier. Vind het heerlijk dat ik op jouw blog kan kijken hoe een en ander in elkaar steekt. Dank je wel daarvoor.
Groetjes,
Marian

Elly zei

Lieverd het enige wat ik wil zeggen is xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxNiet meer aan denken.dat zijn deze mensen niet waard. liefst

Sonja- Sezoentje zei

Ook ik kan net als al die vorige je maar één raad geven: negeren en lekker verderdoen met hoe je bezig bent :)
Ik heb het gedaan hoor, je hele blog van voor naar achter , van achter naar voor en weer van voor naar achter gelezen en ..........genoten!!! Van elke post!!
Liefs, Sonja

Hermie zei

Probeer het naast je neer te leggen, het zegt meer over hun dan over jou. Misschien zijn ze wel jaloers.

Anoniem zei

Lieve Ingrid,
Ik lees je verhaaltjes al geruime tijd en geniet er ontzettend van. Je hebt me zelfs zover gekregen dat ik, als fervent merklappen borduurster, ook ben gaan quilten. Ondanks het feit dat ik je blogjes trouw lees, heb ik nooit, N E V E R de behoefte gevoeld om te reageren. Deze dag makt het anders. Ik wil je slechts uit de grond van mijn hart zeggen: laat gaan, laat gaan!! Enorm spijtig dat jij je door zulke ondoordachte en egocentrische uitlatingen zo verdrietig voelt. Probeer het snel van je af te zetten, het is het niet waard.
Hartelijke groet,
Wilma Rutten uit Goirle

Anoniem zei

Zo mooi als sommige het kunnen verwoorden kan ik het niet. Ik sluit me aan bij de positieve reacties op je blog! Hoop dat je er mee door gaat voor degene die er wel van genieten en dat zijn er veeeel meer dan die enkele negatieveling.
Liefs Marja-Brabant

mieke zei

Lieve Ingrid, iedereen die jou kent, weet hoe jij bent.
Gewoon Ingrid, een lief leuk aardig mens, met een grote belangstelling.
Laat vervelende berichtjes, het ene oog ingaan en het andere weer uit.
Je hebt zóveel fijne positieve reacties.
Hartstikke leuk is dat.
Knuffel Mieke

Anna zei

Ach Ingrid na het lezen van al de reacties hoop ik dat je het hele vervelende gebeuren kunt gaan vergeten,de dames zijn jouw verdriet niet. Waard liefs

fleur zei

Ach Ingrid; leg die enkele nare reakties eens op de weegschaal naast alle positieve -dan slaat de weegschaal volop de goede kant op!Er zijn zoveel mensen die met heel veel plezier je blog lezen(zoals ik) en echt wel begrijpen dat je niet iedere week online quiltcursussen gaat geven en ook geen tijd hebt om al die mails te beantwoorden....
Laat gaan; laat het gewoon van je schouders afglijden en niets van aan trekken! Ik kijk altijd weer graag naar alle gezellige verhaaltjes en mooie quilts! liefs Fleur in de polder

Supergoof zei

Dank jullie wel voor alle ongelooflijke lieve reacties!!!! Ik ben niet meer verdrietig en dat komt door jullie!

Bizzy Martine zei

Lieve Ingrid,
Jij hoeft helemaal geen sorry te zeggen!!!
Gewoon die reacties negeren en verder doen zoals je bezig bent.
Jij bent gewoonweg een superlieve dame die datgene dat ze beleeft met
ons deelt. Mensen zouden eens mogen beseffen hoeveel tijd iemand die een
blog heeft er in steekt om telkens weer leuke, soms minder leuke verhalen te schrijven en dan spreek ik nog niet van de foto's die we nemen om bij deze verhalen te plaatsen. Wij doen toch allemaal ons best om een leuk en gezellig blog te hebben, zodat onze lezers er van kunnen genieten. Dus meid..........lekker doorgaan zoals je bezig bent!!!!
Veel liefs en dikke knuffels,
Martine

M Verheij zei

Ingrid,trek je er niets van aan.
Ik kan je vertellen dat ik van je blog geniet en met heel veel plezier lees.
Maaike(quilthuis.blogspot.nl)

berthi zei

Lieve Ingrid,
Jij bent een geweldig mens en laat je niet van de wijs brengen door deze nare reacties. Ga vooral door zoals je bezig bent. Echt helemaal super!

.Antje zei

Hallo, Ingrid.
Ik lees altijd met heel veel plezier je blog, verheug me er zelfs op als ik zie dat jij weer een stukje hebt geschreven.
Ik reageer niet zo vaak, maar geniet er altijd zo van.
Ik hoop dat al deze reacties je er van hebben overtuigd dat je je niets moet aantrekken van de reacties van deze 2 "dames ".

Liefs, groetjes, Antje

Marianne zei

Nou lieve jij, ik ben blij dat je niet meer verdrietig bent. Ik wens je een heel fijn weekend, met mooi weertje op de koop toe!
Een dikke knuffel van mij (vanmiddag op FB drukte ik te snel op Enter),
Marianne xxx

Sjoukje zei

Dit wordt de 88ste reactie en wat kan ik nog toevoegen? Gek is dat, dat vervelende reacties veel langer blijven hangen en een diepere indruk maken dan de tientallen leuke. Erg herkenbaar. Jammer dat mensen zich dat niet realiseren, hoe een in enkele seconden geplaatste reactie nog tijden in het hoofd van de ontvanger kan doorspoken.
Ik vind je ingezonden brief heel sterk, hopelijk gaan mensen er nu ook meer over na denken wat een vervelende reactie kan betekenen. En inhoudelijk ben ik het volledig met je eens. Alles is te vinden op je blog. Ik heb volgens mij nu alles gelezen en ontzettend veel geleerd!

Goed weekend!
Groetjes,
Sjoukje

Anoniem zei

Hello, I have been enjoying your blog for a while and greatly enjoy your stories, even though I use Google translate. :-) You inspire me to do more quilting. Please do not stop showing your lovely work or telling stories!!

Best Wishes,
Kelly in Illinois, USA

Marijke zei

Meis blijf gewoon zoals je bent, dan ben je een geweldig mens!
Je verdient het niet om zo te worden aangevallen!

Hieronder een stukje hihi, gedeelde smart is halve smart, dus overslaan als je het niet wil lezen!
Ik zelf krijg ook wel de kriebels van mensen die mij mailen van "ik heb gezien of gehoord dat jij dat patroon hebt kun je mij dat even mailen"
En mensen die me via via beschuldigen van...
Nou de haren gaan er mij van overeind staan, ik deel geen patronen.
Of inderdaad hoe doe je dat.... want ik kan het niet meer vinden, soms wil ik dan wel helpen om het gevraagde zelf voor hun op te zoeken nog een extra toelichting te geven of een extra foto te maken en te sturen maar... ik probeer dan altijd uit te leggen onder mijn bericht staat labels en daar kan je op klikken en dan naar beneden scrollen en ZELF even zoeken of op tuturial aan de zijkant... mensen denken dat je nog precies weet op welke datum je iets hebt geschreven dat je dat uit je hoofd weet of dat je dat wel voor hun "even" op kunt zoeken soms ontbreekt mij daarvoor de tijd...
Mijn blog is vooral een fotodagboek voor mijzelf en moet voor mij altijd leuk zijn, zonder de zorgen van alledag en dat probeer ik zo te houden.

Lieve Ingrid ik lees je blogberichtjes heel graag en ben ook blij dat je ook met dit en het vorige bericht laat weten dat er ook mensen zijn die het bloggen minder leuk maken zo deel je met mij "gedeelde smart is halve smart" dank je wel!

Lieve groetjes van Marijke

Avon zei

Goof,

I love your blog and all your pictures. It is sad that we need to ignore those who are rude. If they do not like , do not follow. Keep up your lovely work.

Avon from Utah, USA

Anoniem zei

Lieve SUPER SUPER SUPER Goof !!!!

Gelukkig ben je al niet meer verdrietig lees ik. Trek je toch niets aan van zulke reacties. Je maakt zoveel mensen blij met jouw persoonlijke BLOG en foto,s .
Bedankt dat we mogen meelezen.

Bijna nooit reageer ik maar nu moest het even.
Liefs en HOUDOE, Jacqueline.

Sabine.v zei

Ach Supergoof, wat een litanie.. Trek het je niet aan. Ook ik lees vaak met veel plezier je blog en geniet met volle teugen dat je met ons die passie van patchwork deelt. Blijf vooral schrijven. Nog een dikke knuffel en een lieve glimlach van mij.

Evelyne zei

Lieve Ingrid, wat jammer dat er zulke lezers tussen zitten en ik begrijp dat je er even een nare nasmaak van hebt. Ik hoop dat je doorgaat met je verhaaltjes, want zoveel positieve mensen hangen aan je lippen om je leuke verhaaltjes te lezen. Ik snap dat je niet altijd kunt reageren er zou geen tijd meer overblijven om mooie quilts te maken en daar zijn we juist zo benieuwd naar.Ik hoop dat het een beetje oplucht nu je er over geschreven hebt!
Dikke knuffel en liefs, Evelyne

Anoniem zei

Ha Ingrid je staat bij mijn favorieten en check elke dag of je wat geschreven hebt.
Jouw opgewekte en positieve manier van schrijven geef weer inspiratie !!
Ga alsjeblief door met schrijven en blijf genieten van je gezin en iedereen die je lief is.
Groetjes Anneke lems

Anoniem zei

Ha Ingrid je staat bij mijn favorieten en check elke dag of je wat geschreven hebt.
Jouw opgewekte en positieve manier van schrijven geef weer inspiratie !!
Ga alsjeblief door met schrijven en blijf genieten van je gezin en iedereen die je lief is.
Groetjes Anneke lems

Anoniem zei

Ha Ingrid je staat bij mijn favorieten en check elke dag of je wat geschreven hebt.
Jouw opgewekte en positieve manier van schrijven geef weer inspiratie !!
Ga alsjeblief door met schrijven en blijf genieten van je gezin en iedereen die je lief is.
Groetjes Anneke lems

Pollewops Quiltwereld zei

Goofke.... Ik zie dat je al niet meer verdrietig bent en gelukkig maar! deze twee berichtjes die jou verdrietig maakten en degenen die het schreven, verdienen jouw verdriet niet. Jammer dat mensen niet begrijpen dat je niet voortdurend blijft uitleggen als iets toch al op je blog staat..... Aai over je vrolijke krullenbol!

Liefs, Annemieke

Anoniem zei

Lieve Ingrid,
Wat leuk als honderste te mogen reageren! Zie je dat de hele quilt blog lees wereld als een blok achter je staat . Twee vervelende berichten naar jou toe en we willen je allemaal laten weten dat we enorm blij zijn met jou ,je blog en wat je voor ons betekend. Dat we je erg waarderen . Dat doet mij erg goed dat je gesteund wordt . Bedank allemaal dat jullie het voor Ingrid opnemen want dat heeft ze dubbel en dwars verdiend ! En die twee negatieve berichten, de dames hebben te snel zonder nadenken gereageerd want als ze je hadden gekend zoals de meeste blog lezers hadden ze het echt niet durven schrijven.
Ingrid heel veel liefs van mij en ga zo door.
groetjes Marian

ToniL zei

Dear Goof ... I have been watching your blog for a couple of years now and it is the first blog I go to. I admire your talent and willingness to share it with all of us. Your quilts are beautiful and you are an inspiration to so many quilters. It is unfortunate that a couple of readers recently posted negative comments ... no one likes to hear negative comments but let those pass. It is obvious they don't understand this is your blog and not a tutorial website ... I could add more comments about them but I won't. Please know how much your blog means to so many more quilters. We all look forward to your posts. I will often click on your labels and review old posts. And I also enjoy your postings on Bregje! Thank you for sharing so much with us, Toni from Virginia, USA.

Birdblocks zei

Lieve Ingrid,
Trek het je niet aan. Wat weer zo gemakkelijk gezegd is! Men weet de achtergrond niet en heeft meteen een oordeel klaar, zonder te weten waar ze het over hebben, waarom iets zus of zo gedaan of gezegd of gemaild wordt. Jammer maar helaas, zij gaat er een enorm leuk blog aan missen, maar wij zullen haar niet missen. Zeurpieten mogen je spontaniteit niet teniet doen hoor!
Big Hug, groetjes, Merel

Anoniem zei

Lieve Ingrid, ik ben nummer 102 die reageert. Ik heb twee keer je tell and show mogen meemaken en lees sinds 2 jaar je blogs en als ik iets wil weten, zoek ik het terug en ook ik vind je een geweldige dappere, positieve, eerlijke vrouw. Ik ben blij dat je door deze vele reacties niet meer verdrietig bent. Een dikke knuffel ook van mij. Ga a.u.b. door met je heerlijke blog en mooie foto's zoals je het al lang voor ons doet. Groetjes Wilma

Judy Dietrich zei

Hello Ingrid, I have not commented too many times on your blog posts---but I just wanted to say that I love coming here and hearing about your day. Love pictures of your dog, and the kitties!!! Mostly, I am blown away by the number of quilts you complete. They are all gorgeous. I know you travel to show other quilters your finished quilts and you are very generous all around. Your blog is wonderful---I hope you do the writing for yourself & let us peek in and see the pictures of your life. Your blog gives me hope that I will finish up the pile of quilts I have started. Love & Hugs Judy

Anoniem zei

Hey Ingrid , ik heb je nog maar begin dit jaar voor het eerst ontmoet (in Wetteren) en sindsdien kijk ik regelmatig naar je blog. Het is zo verfrissend om je verhalen te lezen en te zien hoe jij met de dingen omgaat.Ik zelf heb altijd heel erg binnen de lijntjes leren kleuren en vind jouw spontaniteit echt heel fijn. Het doet zo'n deugd om te zien dat er ook buiten de lijntjes kan gekleurd worden.....wat ik nu stilaan ook aan het leren ben. Door je verhalen te lezen voel ik me hierin gesterkt.
Wat ik wil zeggen is je bent een inspiratiebron ....dus kop op en doe maar gewoon Goof's verder. Een dikke knuffel . Gerd

Chookyblue...... zei

ignore the bad........they are not nice people...........I love reading your blog

Rita M zei

Hier sluit ik mij helemaal bij aan !!!!!

Hartelijke dank dat je zoveel met ons deeld !!!!!


Rita Mossu

Phyllis zei

Hi Ingrid, ik ben reactie # 108, maar doe het toch maar even, al lees ik hierboven veel van dezelfde sentimenten. Was een paar dagen in het buitenland en lees nu met ongeloof wat zich heeft voorgedaan. Ik vind het knap van je dat je er zoveel tijd aan besteedt, het is het eigenlijk niet waard, maar kan me voorstellen dat je er verdrietig van wordt. Maar..... die mensen zijn er helaas altijd, je kan het niet iedereen naar de zin maken, zo is het nu eenmaal. De meeste lezers worden helemaal blij van je quilts, je blog, je foto's, je verhalen. Wij krijgen er energie, ideeen en inspiratie van, worden er helemaal blij van. Dus negeren die paar 'dames' en rustig doorgaan. En nu weer over tot de orde van de dag, wassen draaien, poetsen en dan ..... lapjes!! Geniet van je dag en tot ziens!

Johanna Faber zei

Lieverd deze opmerkingen negeren, niet altijd makkelijk maar ik merk als je en blok hebt dat er altijd wel eens iemand tussen zit die zo reageert de dames die je kennen weten wie of wat je bent
Het is moeilijk om iedereen naar de zin te maken
Groetjes en een fijn week Joke

Joyce (QUILTDJOOJS) zei

Hoi Lieverd!!

Het blijft toch zó jammer en verdrietig (ook tenenkrommend) dat er toch steeds weer lieden zijn die een naald, een draad en een stukje stof in huis hebben maar die niet onze taal spreken! De QUILT-TAAL.
Dat er lieden zijn die geen enkele moeite doen om zich te verdiepen in een weblog of website waar ze op belanden.
En dat die paar reacties tussen AL die bergen lieve reacties je raken dat begrijp ik. Dat doet gewoon hartstikke pijn!

SUPERGOOF je bent een geweldige knappert, een knappert die al jááááren zoveel QUILTsters en andere oprecht geïnteresseerden heel veel lees- en kijkplezier geeft. Die heel veel tips deelt en ook àl die jaren vertelt bij welke winkeltjes (en dat zijn er véél) het zo gezellig winkelen is en waar velen een kopje koffie/thee pakken om gezellig te lezen over de dingen van de dag.
Zomaar......... voor noppes, gewoon omdat je zo ontzettend graag en vanuit je hart de QUILT-TAAL spreekt.
Een hele dikke knuffel.
XXX

MarjavdN zei

Niet verdrietig meer zijn, hoor, Ingrid! Er zijn zoveel mensen die van je verhalen (op het blog en live) genieten. Dank je wel voor al die gezellige praatjes!

Nina-hobbysite zei

Ik kijk uit naar een nieuw blogbericht. Vind ze erg leuk om te lezen en te bekijken!

Carol Sanin zei

I tink you are a very talented person and you might nit understand what I'm writting but blogging is about showing your work and enjoying what you are doing. So if you don't have nothing nice to say then people shouldn't comment on anybodies blog you are an amazing quilter. I enjoyed you posts.

Isabel zei

Knuffel uit België.

Anoniem zei

Ik ben net terug van vakantie en lees dit bericht. Ik lees en volg je altijd met veel plezier, je staat in mijn favorieten al heeeeeeeel lang! Niks van aantrekken hoor, je doet het helemaal top en natuurlijk heb je ook nog een leven naast het bloggen en quilten, mensen die dit niet begrijpen en zo reageren zijn het gewoon niet waard! Wilma

Greta zei

Hallo Ingrid,
I have been away for a while - the first blog (after mine) I looked at to catch up was yours because the information is there to read any time - all one has to do is look. I was first sad to read you felt as if you needed to respond to a few minor complaints, but then happy to see such an overwhelming response in support of you and your work. Papa used to say "You can't please all of the people" so I hope you will continue to work to please yourself because that pleases most of us very much!!! Thank for your wonderful postings, Greta

Anoniem zei

Een supergoof met een super blog.

Dikke knuffel
Fenny