Welkom bij de Dingen van de Dag, (uit 't Leven) van 'n Quiltster,... Quilts Gemaakt Zonder Naaimachine, dus helemaal met de hand. Woont in een mooie Hanzestad aan de IJssel,...Vrouw van Hans (Lief & Levensmaatje) Moeder van 4 Kanjers (Meisje, Jongen, Jongen, Meisje)Was Baasje van Ierse Wolfshond, Bregje (HEELGroot & Heel Verlegen,...) en Teckel Yeppe (Zo Stront Eigenwijs,...) die zeer worden gemist, heeft nu 'n ondeugend Margootje-teckeltje,... was Kattenbutler (van 3 'Gewone' Zwart-Witte Poezenbeesten)... Boekengek (Romans, Detectives, Handwerkboeken & Vakliteratuur) was tot 2012 Zelfstandig Kraamverzorgende (Dag-en-Nacht-Ooievaarsdienst) ,... al ruim 11 jaar Verhaaltjesverteller op eerst weblog, nu dit blog en sinds enkele jaren op Trunkshows in 't Land,... en geeft als Quilt Juffie Goof inmiddels ook met heel veel plezier Quilt Workshops thuis bij Goof op Zolder en maakt unieke Supergoofquiltpatronen.
Ingrid HG,... (inderdaad met heel veel Zelfspot, ook luisterend naar de Naam) ,...
Goof of Supergoof,... dat niet anders betekent dan dat ze prettig gestoord is,...

zondag 20 oktober 2013

"Da's Logisch hè,..."


Iemand heeft een heerlijk plekje gevonden,...
De Schurk,...


Gelukkig kan Goof gewoon rustig door gaan,...

Fijne avond allemaal,24 opmerkingen:

Karen - Quilts...etc. zei

Nearly Insane in red and white? pretty!

Lupineke zei

Hihi, ze weten wel, waar het goed toeven is ;)! Jij ook een fijne avond, en lieve groet!!

Klara's Quilthoekje zei

Katten houden van zachte warme plekjes, geen quilt is veilig voor ze! Je bent met een prachtige quilt bezig. Heel mooi die blauwe achtergrondkleur!

Klaske zei

De schurk heeft helemaal gelijk, wat is er nu leuker dan het vrouwtje op de vingers te kijken.. Doen ze hier ook, gezellig he?!
Alleen moet ik er om denken als ik fiberfill heb gebruikt, Kitty er in om begint te haffelen.
Fijne avond.

Rennie zei

Het blijven schurkjes. Ingrid wat heb ik vandaag genoten van je zomertuintje. In het echt is de warm rode rand zo mooi. Chapeau!

Wilma Kuin zei

Wat een schurkjes zijn het toch!! Gelukkig kan je wel lekker verder,..

Sis Voorn zei

Dat zou Chippy nou ook nog willen... Op tafels kunnen klimmen ;)

Donna in SW PA zei

Just beautiful!!

Yvonne zei

Gezellig hoor die aanmoediging van poes!

Dees zei

Geweldig :-) Ik zou ook heel graag een kat willen hebben en als we oud zijn dan komt er zeker éentje of ik nou nies of niet....Ik kan zo genieten van een slapende kat,zo lekker lui en eigenzinnig...heerlijk....Fijn dat ik hier kan genieten van de foto's!!!!

BillieBee (billiemick) zei

Just so stunning!

Happy Cottage Quilter zei

Beautiful red and white!

Elizabeth zei

Oh, heerlijk die poes! Zooooooooo herkenbaar... Dat vind ik altijd zo leuk bij jou: dat de poes gewoon van je quilts mag mee genieten... Ze weten best wat mooi is en wat lekker aanvoelt!

Anoniem zei

Hallo Goof! Dit komt mij heel erg bekend voor. Het is soms ongelofelijk hoe snel ze door hebben dat je alleen al dénkt aan het werken met je lapjes. Zodra er iets op tafel komt, zijn onze twee katers er ook ineens, lang uitgestrekt of warm opgerold, meestal op die plek waar jij net aan de slag wilde....! Levensgenieters zijn het, die precies weten dat de quilts van Goof het warmst en zachtst en meest comfortabel zijn van de hele wereld! Succes met door quilten en denk wees lief voor je vingers.....! Warme groet, Annette

Anoniem zei

Prachtig hoe er door te puzzelen met lapjes zo'n mooie dingen ontstaan. Het poes gevoel ken ik hier ook onze kater test elk nieuw lapje uit...ik hoorde dit weekend zelfs een verhaal van een poes die lapjes pikt en er een nestje mee maakt onder een rek. En haar vrouwtje zich maar rot zoeken naar haar lapjes ;-) Het zou maar half zo gezellig zijn zonder die beestjes in huis . Groetjes Gerd

Our photos zei

Mooie foto's van de poes en je Quilt's!
Groetjes, Sonnja

Elza zei

Wat is dat met katten ze weten altijd precies de beste plekken in te pikken.
Heerlijke beesten.

Vee zei

Cats know all the cozy spots... Such a wonderful photo that speaks warmth and comfort.

Deb @ Frugal Little Bungalow zei

Cats & quilts just go together! :)

marijna zei

Katten zijn ook allemaal hetzelfde!!

Régine zei

Gezellig, zo'n stille aanbidder!
Groetjes, Regine.

Jane in Wales zei

Ik zie dat je net als ik aan het quilten....quilten....quilten bent..;o) Alleen moet ik het jammer genoeg zonder schurk doen.

Judith zei

gezellig hoor, quilten met publiek ;0) hij is in ieder geval zo gaan liggen dat jij nog verder kunt gaan :) dat doet die van mij niet...

Wilma zei

Wij houden van lapjes en quilts en poezebeesten. Poezebeesten houden van ons en dus ook van lapjes en quilts......
Tja, je kan ze geen ongelijk geven toch? als ik kat was wist ik het ook wel....
Lekker op alle quilts een keer een tukkie doen.... of kijken naar de quiltster :O)