Welkom bij de Dingen van de Dag, (uit 't Leven) van 'n Quiltster,... Quilts Gemaakt Zonder Naaimachine, dus helemaal met de hand. Woont in een mooie Hanzestad aan de IJssel,...Vrouw van Hans (Lief & Levensmaatje) Moeder van 4 Kanjers (Meisje, Jongen, Jongen, Meisje)Was Baasje van Ierse Wolfshond, Bregje (HEELGroot & Heel Verlegen,...) en Teckel Yeppe (Zo Stront Eigenwijs,...) die zeer worden gemist, heeft nu 'n ondeugend Margootje-teckeltje,... was Kattenbutler (van 3 'Gewone' Zwart-Witte Poezenbeesten)... Boekengek (Romans, Detectives, Handwerkboeken & Vakliteratuur) was tot 2012 Zelfstandig Kraamverzorgende (Dag-en-Nacht-Ooievaarsdienst) ,... al ruim 11 jaar Verhaaltjesverteller op eerst weblog, nu dit blog en sinds enkele jaren op Trunkshows in 't Land,... en geeft als Quilt Juffie Goof inmiddels ook met heel veel plezier Quilt Workshops thuis bij Goof op Zolder en maakt unieke Supergoofquiltpatronen.
Ingrid HG,... (inderdaad met heel veel Zelfspot, ook luisterend naar de Naam) ,...
Goof of Supergoof,... dat niet anders betekent dan dat ze prettig gestoord is,...

zaterdag 12 juli 2014

"Ramen Lappen bij Quilt-it & Dotty"


om,
 'n workshop Ramen Lappen' (= Cathedral Window techniek) te geven
 en 'n Supergoof Show & Tell te doen.
Ben benieuwd wie er vandaag allemaal aan de tafels zullen zitten.
Dat belooft een geweldig leuke dag te worden.

Tot zo,

ps, vandaag zit dit  'Goofs Dagje Ramen Lappen' vol, maar er zijn nog een paar plaatsjes vrij voor aanstaande donderdag 17 juli.

7 opmerkingen:

Bernadette van Gils zei

veel plezier vandaag.
groetjes
Bernadette

Rennie zei

Heerlijk dat je het weer kan overbrengen op andere quiltsters. Veel plezier met elkaar.

Wilma Kuin zei

Dat wordt een hele reis voor je!
;o)

Veel plezier,..

anneke vaes zei

Veel plezier en een fijne dag groetjes anneke

Marianne Gooren zei

Veel plezier!

Linda Knowles zei

Veel plezier! Word vast weer zo'n leuke dag.

Rosabears zei

Ik zou er graag een keertje bij zijn, maar voor mij is de afstand net even te ver. Maar wie weet ? Ben wel, door jouw aangestoken, ook begonnen aan de raampjes. Ik ben echt een beginner maar ben toch heel tevreden tot nu toe. En dat komt ook door jouw enthousiaste over het quilten. Ik heb er zojuist een foto van geplaatst op mijn blog, met verwijzing naar jouw blog. (dat is toch wel oké ?) Wanneer je tijd hebt neem dan eens een kijkje.
Groetjes Marja