Welkom bij de Dingen van de Dag, (uit 't Leven) van 'n Quiltster,... Quilts Gemaakt Zonder Naaimachine, dus helemaal met de hand. Woont in een mooie Hanzestad aan de IJssel,...Vrouw van Hans (Lief & Levensmaatje) Moeder van 4 Kanjers (Meisje, Jongen, Jongen, Meisje)Was Baasje van Ierse Wolfshond, Bregje (HEELGroot & Heel Verlegen,...) en Teckel Yeppe (Zo Stront Eigenwijs,...) die zeer worden gemist, heeft nu 'n ondeugend Margootje-teckeltje,... was Kattenbutler (van 3 'Gewone' Zwart-Witte Poezenbeesten)... Boekengek (Romans, Detectives, Handwerkboeken & Vakliteratuur) was tot 2012 Zelfstandig Kraamverzorgende (Dag-en-Nacht-Ooievaarsdienst) ,... al ruim 9 jaar Verhaaltjesverteller op dit blog en sinds enkele jaren op Trunkshows in 't Land,... en geeft als Quilt Juffie Goof inmiddels ook met heel veel plezier Quilt Workshops, en maakt unieke Supergoofquiltpatronen.
Ingrid HG,... (inderdaad met heel veel Zelfspot, ook luisterend naar de Naam) ,...
Goof of Supergoof,... dat niet anders betekent dan dat ze prettig gestoord is,...

zaterdag 12 juli 2014

"Ramen Lappen bij Quilt-it & Dotty"


om,
 'n workshop Ramen Lappen' (= Cathedral Window techniek) te geven
 en 'n Supergoof Show & Tell te doen.
Ben benieuwd wie er vandaag allemaal aan de tafels zullen zitten.
Dat belooft een geweldig leuke dag te worden.

Tot zo,

ps, vandaag zit dit  'Goofs Dagje Ramen Lappen' vol, maar er zijn nog een paar plaatsjes vrij voor aanstaande donderdag 17 juli.

7 opmerkingen:

 1. Heerlijk dat je het weer kan overbrengen op andere quiltsters. Veel plezier met elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat wordt een hele reis voor je!
  ;o)

  Veel plezier,..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier en een fijne dag groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel plezier! Word vast weer zo'n leuke dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou er graag een keertje bij zijn, maar voor mij is de afstand net even te ver. Maar wie weet ? Ben wel, door jouw aangestoken, ook begonnen aan de raampjes. Ik ben echt een beginner maar ben toch heel tevreden tot nu toe. En dat komt ook door jouw enthousiaste over het quilten. Ik heb er zojuist een foto van geplaatst op mijn blog, met verwijzing naar jouw blog. (dat is toch wel oké ?) Wanneer je tijd hebt neem dan eens een kijkje.
  Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je reageert!