Welkom bij de Dingen van de Dag, (uit 't Leven) van 'n Quiltster,... Quilts Gemaakt Zonder Naaimachine, dus helemaal met de hand. Woont in een mooie Hanzestad aan de IJssel,...Vrouw van Hans (Lief & Levensmaatje) Moeder van 4 Kanjers (Meisje, Jongen, Jongen, Meisje)Was Baasje van Ierse Wolfshond, Bregje (HEELGroot & Heel Verlegen,...) en Teckel Yeppe (Zo Stront Eigenwijs,...) die zeer worden gemist, heeft nu 'n ondeugend Margootje-teckeltje,... was Kattenbutler (van 3 'Gewone' Zwart-Witte Poezenbeesten)... Boekengek (Romans, Detectives, Handwerkboeken & Vakliteratuur) was tot 2012 Zelfstandig Kraamverzorgende (Dag-en-Nacht-Ooievaarsdienst) ,... al ruim 11 jaar Verhaaltjesverteller op eerst weblog, nu dit blog en sinds enkele jaren op Trunkshows in 't Land,... en geeft als Quilt Juffie Goof inmiddels ook met heel veel plezier Quilt Workshops thuis bij Goof op Zolder en maakt unieke Supergoofquiltpatronen.
Ingrid HG,... (inderdaad met heel veel Zelfspot, ook luisterend naar de Naam) ,...
Goof of Supergoof,... dat niet anders betekent dan dat ze prettig gestoord is,...

maandag 31 januari 2011

"Goof is Ontploft!"

29-7-2009 NI & kippies 006

Bijna 4 jaar geleden alweer, begon ik dit Supergoofweblog. Het was eigenlijk bedoeld om de oudste twee kinderen, die op kamers waren gegaan, 'n kijkje op thuis te geven. Dat lukte, en het was heerlijk om aan de hand van zelfgemaakte foto's, verhaaltjes te schrijven.

In een mum van tijd kreeg ik heel veel fans. Dat vind ik keileuk! Al die reacties zijn een feestje om te lezen, elke keer weer! M'n lezersaantal is gegroeit naar héél véél vaste bezoekers per dag, wooh wie had dat ooit gedacht!

MAAR,…

Waar ik van BAAL,… echt enorm van BAAL,… dat zijn alle mailtjes met zeer dringende verzoeken om copietjes van al de quilts die ik heb gemaakt,…

Ingrid, wil je even dat patroontje opsturen????

Ingrid doet dat niet, Ingrid respecteert het copyright, bovendien heeft ze wel wat anders te doen! Wel mailt ze uitgebreid terug in welk boek of winkels de patronen te vinden zijn,… waar dan heel vaak geen antwoord op terug komt. Ingrid heeft zelf geen winkel, verdient ook geen geld met dit weblog, doet het allemaal voor de lol. En ze vind het handwerken, fotograferen en schrijven ook echt heel erg leuk.
Maar ja die zeurmailtjes hè,…

Wat vind je bijvoorbeeld van deze?

Hé Ingrid, wat leuk dat je die quilt af hebt. Weet je wat zo bijzonder is? Je hebt hem echt precies in mijn kleuren gemaakt. Die lapjes die over zijn, daar doe je toch niets meer mee. Daarom geef ik je m'n adres dan kun je ze meteen opsturen!

Natruurlijk krijg ik ook heel veel lieve en ontroerende mails. Gelukkig wel! Maar het gezeur om copietjes heeft nu de overhand gekregen. Op dit moment is de kippenquilt weer HOT nu we richting Pasen gaan. Ik ben 't echt zo zat om 20 van die verzoeken te ontvangen,… op dezelfde dag!

Daarom heb ik m'n emailadres verwijdert, eerst stond het linksbovenaan, nu dus niet meer.
Zo, dat moest er even uit. Waarschijnlijk vind nu niemand me meer aardig, maar dat riskeer ik dan maar, want ik word er schijtziek van!

O zo!

Sorry aan alle Lieve Schatten die wel keien zijn in het sturen van gezellige mails, die moeten zich NIET aangesproken voelen!

En nu ga ik effe bijkomen,…

Dit is een verhaaltje dat eerst op www.supergoofweb-log.nl stond. Ik ga proberen om wat verhaaltjes van weblog die daar nog staan, over te plaatsen,... ben benieuwd!
De reacties kan ik waarschijnlijk niet mee verhuizen,...

Geen opmerkingen: