dinsdag 8 november 2011

"Het Vingerhoedjes VIRUS (2) "


De vingerhoedjes van Elza (klik).

Elza schrijft,...
Hoi, ik stuur je ook een foto, wel van een heel klein werkje hoor. Die supermooie lappen zoals jullie die laten zien daar kom ik nog niet aan toe.
Ik was met de hoedjes begonnen en zocht nog snel een klein cadeautje. Vandaar dit kistje gemaakt voor een nichtje. Groetjes en ik geniet erg van al je prachtige lappen.
***********************************


De *1400*  vingerhoedjes van Ans.

Ans schrijft,...
Een beetje laat, maar hier zijn mijn vingerhoedjes. Het zijn er 1400, en ik ga er nog mee door.
Het is zo verslavend, maar ik werk, zoals vele andere, aan nog meer werkstukken. Het gaat daarom niet zo snel als bij jou, maar ik blijf het leuk vinden.

Ik heb jou ontmoet in Vijfhuizen en toen kende ik de vingerhoedjes al van jou blog. Het boek waar het patroon uitkwam, stond toevallig bij mij in de kast. Ik had het malletje al wel gemaakt, voor ooit eens te gaan maken. En toen ik in Vijfhuizen de vingerhoedjes in het echt zag, was ik om! Diezelfde avond ben ik van start gegaan en heb er geen moment spijt van gehad. Dit soort virussen mogen wel bij mij langskomen. Bedankt voor het supervirus en al je leuke verhaaltjes op je blog.
********************************************************

Wat krijg ik leuke mail hè,...
;o)


De *2450* vingerhoedjes van Inge (klik) in paarse lapjes.De *500-600* vingerhoedjes van Ines (klik).

Ines schrijft,...
Dit zijn de mijne, volgens mij een stuk of 500 á 600, ik heb er de laatste maanden niet zoveel aan gedaan, maar dat is de schuld van de apen en nu heb ik weer een beer aan het breien voor het spookje, het moet de ijsprinsessenbeer worden.
Tussen neus en lippen door ook nog wat quilten, maar het is hier, zoals gewoonlijk altijd beredruk en dat zal het wel blijven ook.
****************************

En als laatste eindigen we dit vingerhoedjesvirus met nog een klapper,...
De *2856* vingerhoedjes van Aat.Aat schrijft,...
Hier nog een reactie van een "stille genieter"van je super gezellige blog met onvoorstelbaar mooie quilts!!!!
Ook al besmet met het vingerhoedjesvirus. Omdat mijn quilt afwijkt van de vorige wil ik hem ook wel laten zien! Ik maak hem met veel plezier en heb er nu 2856 aan en ga nog even verder.
*****************************

Dat was het weer voor deze deze keer.
 Meiden bedankt voor de geweldige foto's en sterkte toegewenst aan hen,
 bij wie het vingerhoedjesvirus gaat zitten 'zeuren',...

Fijne dag vandaag!
En mailtjes (klik) met vingerhoedjesfoto's zijn altijd zeer welkom,
da's,...
 GENIETEN!

21 opmerkingen:

Tracy zei

Your blog is such a treat to read, SuperGoof, and the photo's are... just SCRUMPTIOUS! They make my heart sing, really! What a wonderful treat to see such beautiful stitching, and your use of colours is lovely. Your quilts bring out everything that I believe The Art of Quilting to be.

Thank you for sharing your wonderful work! It is so much more precious because it is all hand-stitched (this is also my preferred method of quilting).

I wonder, though, would you share some photo's of your actual quilting process? How do you choose the quilting motifs/designs? How do you mark them, do you use a hoop or frame, or not? You still have much to share with us! :-)

Thanks again, you are so inspiring!

best wishes, from Tracy

Willy zei

Wat mooi dat je al die vingerhoedjes resultaten laat zien, zoveel verschillende uitvoeringen van hetzelfde patroon. Leuk om te zien hoe het vingerhoedjesvirus zich verspreid heeft.
Je kunt me nu ook vinden bij
http://detantevantjorven.blogspot.com/ want daar ga ik ook weer van alles plaatsen, wat niet op mijn hejtjorven.blog thuishoort.
Wat heb je trouwens een gezellige muizenfamilie.
Fijne dag, groetjes

Shirley zei

Ik kijk en bewonder, maar nee, ik voel nog niks kriebelen, constateer ik met een zucht (van opluchting?), want je wilt niet weten aan hoeveel quilts ik bezig ben, of al in de pennen heb. Maar aan eentje van een paar jaar oud is het einde bijna in zicht :-0

Lynette Anderson zei

Hi Ingrid,
I love the rainbow x x
Lynette

katrien zei

Wat een prachtstukken zijn het weer.

AnitaS zei

Wat zijn het weer mooie. Ik voel het virus aankomen. Maar ik probeer het te onderdrukken. Eerst alle kerstdingen af.

Ieke78 zei

Wow, wat die dekselse hoedjes toch. 't Is een hardnekkig virus. Maar o zo leuk! Mijn complimenten, dames voor alle mooie hoedjes & Supergoof. Wat leuk dat je ze allemaal laat zien hier...

Martine zei

Leuk om zo veel verschillende uitvoeringen te zien.
Het virus is tot nu toe nog aan mij voorbij gegaan.
Maar wie weet ..............

Jeanneke zei

Ja hoor, het is ze gelukt, de vingerhoedjes, om mijn immuunsysteem volkomen te ontregelen. Na in Vijfhuizen door jouw prachtwerken geïnspireerd te zijn geraakt, was er al sprake van een lichte besmetting, maar nu ik al die andere ook nog eens in beeld krijg........
De eerste zestien lapjes zijn al 'verzameld' en, als ik zo vrij maar besmet mag zijn, bij deze wil ik melden, dat lapjes van 10 x 10 cm. in alle kleuren van harte welkom zijn voor mijn vingerhoedjesquilt.
Geweldig SuperGoof, dankjewel voor de besmetting en ga zo door, dan kunnen we nog heel lang samen van al dit moois genieten!
Groetjes!

Jeanneke. http://dezondagssteek-jeanneke.blogspot.com

GRANNY'S HOUSE zei

Wat zijn ze mooi, die regenboog is ook prachtig.

Groetjes
Ines

Judith zei

wat ontzettend leuk, al die verschillende vingerhoeden! het maakt dat ik zelf ook meteen weer een naar mijn lap grijp om er weer een paar aan te zetten ;-)

Quiltblog Janine zei

te laat, besmet! het virus heeft toegeslagen door alle voorbeelden........ ik ga aan de gang, geen houden meer tegen!

Betsie zei

Ze zijn allemaal prachtig,... en het virus heeft hier nog niet toegeslagen, maar ja,.. ik heb ook een griepprik gehad!!!

Carin zei

Wat leuk om zo al die verschillende vingerhoedjes te zien !!

Guusje, zei

Wat leuk om zoveel verschillende en allemaal even mooie vingerhoedjesquilts en tjes voorbij te zien komen.

Dawn zei

Wow! Great eye candy - love all of these projects. Thank you for sharing.

Bertie zei

Oh dat virus wil ik ook LOL, schitterend and leuk dat je de quilt helemaal laat zien een beauty!! ze zijn natuurlijk allemaal geweldig :)

inge zei

whaw, die regenboog is superleuk! eens iets anders dan de 'gewone' vingerhoedjes! merci voor het plaatsen, ook van mijn foto!

sylvia zei

W*O*W, chapeau voor alle maaksters!!!

Els zei

Ik vind dat doosje een super leuk idee!!

Gerda zei

wat een vrolijke hoedjes allemaal...het lijkt wel prinsjesdag..;0)))