maandag 18 augustus 2014

"Heerlijk"


Heerlijk dit weer.
Ja,
je leest het goed,
HEERLIJK.

Ik houd van dat herfstweer met af en toe 't zonnetje,...


 'n tel later gevolgd door,
 een enorme plensbui.


Dan gaan de kaarsjes aan,...
de laarzen ook,...
;o)

En wordt er ook nog af en toe 'n raampje gelapt,...


Hè, GEZELLIG.
Dag zomerse temperaturen van boven de 30 graden.
Laat de herfst maar komen.

Deze Goof houdt van de herfst.


35 opmerkingen:

Sonja Snijder zei

Je bent zeker niet de enige Goof! Ik geniet er ook van. Mijn energie komt terug. Nog even een paar potten pruimenjam sluiten en ik kan weer verder met mijn quilts (tussendoor brei ik nog wat warme sokken om helemaal in de stemming te komen).

Anoniem zei

hihi hier nog eentje ,meer energie, lekker huishouden gedaan ,gestreken en hele middag staan kokerellen ,boekweitflensjes en chocobolletjes (van dadel,noten en cacao Rens Kroes) mmmmmmm groetjes Hil

jolanda zei

Ja hoor... ik houd ook zo van de herfst. Het eerste pompoentje is al gekocht en de kaarsjes branden hier ook alweer gezellig. Jammer alleen dat na de herfst die kou van de winter weer komt... dat mag van mij wel een beetje minder. Bijvoorbeeld alleen tijdens de kerstvakantie sneeuw en dan weer heerlijk het voorjaar in. ;-)

quiltingmieke zei

piep, woeps dames.. .als ik niet buiten hoef...kan ik jullie idee volgen, maar zoals zonet, in striemende regen met de wagen naar huis, na het werken, vind ik niet leuk hoor...
geef mij maar zo een graad of 25 , en energie...tja die heb ik nooit te koop
nu lekker maaltijdje op tafel toveren en en dan hop...nog een paar steekjes ...knuf

quiltlodge gerda zei

Oh Goof, ik hou ook van de herfst maar ik vind het echt nog een beetje te vroeg hoor!

Rita zei

Dat warme weer is ook niets voor mij, ik vind dit ook heerlijk, weer handwerkweer en een zonnetje tussen 2 buien door? Daar geniet ik ook van. Gr. Rita

erika zei

De zomer kan mij niet lang genoeg duren !! Heerlijk.
Van de mooie kleuren van de herfst geniet ik wel, maar als de blaadjes gaan vallen.....
Ik kan nu al tegen de winter opzien. Wel lekker quilten, dat wel.

Jeanneke zei

Heerlijk, dat door en tijdens al die buien de mijne de kop weer op kunnen steken; kan ik lekker mijn (quilt)gang gaan :>)
Groetjes,

Jeanneke.

Martine zei

Heb toch liever nog een beetje zomer. Fietst ook wat plezieriger.

Juicybear zei

Ik ben het ook helemaal met je eens, ik hou van de herfst,winter en lente de hete zomers kunnen mij gestolen worden, zalig wat quilten nu of andere dingen prutsen kop thee erbij zalig vind ik het:-)
Groetjes Anneke

Unknown zei

Heerlijk he, je lekker verschuilen achter de ruiten met een heerlijk kop thee en je quiltwerkje en als het zonnetje dan te voorschijn komt misschien nog even naar buiten, maar binnen is het zo gezellig!
Liefs Linda

Anoniem zei

Hoi Ingrid,

Dit weer heeft inderdaad zijn charmes! Maar een beetje nazomeren is ook niet verkeerd.

Groetjes,
Renée

Rian zei

30 graden hoeft niet hoor, maar een graadje of 22, een briesje en een zonnetje is toch wel lekker. Kunnen we nog even nagenieten van onze kampeervakantie en kan het eten buitenop tafel ipv van binnen (waar ik mijn quiltspullekes eerst van de tafel moet wegwerken.....)

Vlijtige Handjes zei

Ik ook maar niet op het fietske met druppels.....

Annie zei

Nee, nog geen herfst aub, wil nog zo graag lekker buiten zitten, in het zonnetje met een quilt !

Groetjes,
Annie.

Wilma Kuin zei

haha,.... helemaal gelijk!! Niet verder vertellen dat ik de zomer zo vreselijk zat ben!!
:o)

Anoniem zei

Heerlijk weer eindelijk weer adem halen en niet moe worden van die verstikkende warmte.Lekker slapen in een frisse slaapkamer genieten van de mooie luchten en weer quilten .De herfst en winter en voorjaar mag lekker lang duren joepi de zomer is voorbij.

Gr Ellen

Rennie zei

Pssst ik ben het met je eens hoor. Heerlijk dit weer. Zulk productief weer en 's avonds zoooooo gezellig.

Annelies zei

Ik vind het wel weer erg wennen hoor. Het mag echt wat droger zijn wat mij betreft.

Floor zei

Zit helemaal in een dip met dit weer!!! Echt balen als het augustus is en ik moet binnen zitten.
Ben ook gek op de herfst, maar dan wel in oktober en niet in de zomer.
Nee, zo'n 23 graden, zonnetje, windstil, en dan lekker in de tuin zitten... zucht.... misschien komt het nog terug. Wel leuk al die verschillende meningen :-)

Ineke zei

Ben het helemaal met je eens!!!

Groetjes Ineke

Marijke zei

Hier in de tuin is er, omdat hij op het bijna noorden is gelegen en de al zon laag staat toch al bijna geen zon meer te bekennen... Het donkere is niet echt positief voor mij maar denk wel positief heb zelfs deze week een borduurwerk gemaakt en... ik dacht vanmiddag moet eigenlijk wat in de tuin doen... maar hihi het ging niet, door de harde wind.... dus quiltwerk weer tevoorschijn!
Ook hier zijn er al wat kaarsjes gebrand... en liggen er een paar pompoentjes...
groetjes van Marijke

Annemieke zei

Hier nog eentje...heerlijk herfstig:) Ik zei het laatst in een winkel dat ik niet zo'n zomermens was en toen kreeg ik als reactie: O ik wist niet dat er zulke mensen bestonden! Grappig he.
Groetjes
Annemieke

Evelyne zei

Ik kan je hand schudden, ik hou van de herfst de wind de plensbui en de koelere temperatuur.
De herfstkleuren en de kaarsjes en van knus binnen zitten met wat quilterigs.
Gelukkig bevinden jou ramen zich ook aan de droge gezellige kant.
Dus ik zeg adieu zomer!!!

groetjes, Evelyne

Judith zei

Nou nog geen adieu ZOMER hoor, eerder ZOMER KOM TERUG. Nog even lekker met de tuindeuren open, eten in de avond lucht, en nog even lekker op het terras met een lapje. Ik HOUD enorm van de herfst, de plensbuien, het herfstblad tegen natte ramen, maar NU NOG NIET! Dus je sentiment deel ik gedeeltelijk........ als het oktober is.

Leeanne zei

Autumn and winter are my favourite seasons. Love your photo's. Some words get muddled in the translation, but I understand.

Phyllis zei

Vind er niks aan :-( ..... ben een lente en zomer mens, ondanks die hitte waar ik steeds slechter tegen kan.... heerlijk, het huis open, zo naar buiten lopen, zonder jas, sjaal, plu etc..... Nee hoor, van mij mag die zomer zich nog even laten zien! En dan zet ik de kaarsjes in de windlichten in de tuin. Maar gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde toch? Geniet van deze dagen, het duurt geloof ik nog even.

Johanna Zweden zei

Ja ik ben ook blij dat de warmte weg is, we hadden hier temp, van meer dan 36gr, we gaan weer een lange winter tegemoet in Zweden, maar alles ligt alweer klaar, om de winter door te komen. We gaan weer naar 24 uur nacht, en dan kan je weer veel doen
Wat een schitterend quilt
Groetjes uit Zweden en een fijne dag

corrie zei

O hier nog een heelijk herfst winter en begin van de lente daar hou ik van de zomer vind ik 10 keer niks ik zit dan meer binnen als buiten als het zo warm is

Atelier Hartendief zei

Helemaal mee eens hoor, voor mij hoeft dat warme weer ook niet, zeker niet als het 's nachts ook warm is!
Groetjes Marijke

Nikadamaja zei

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik ben altijd weer een beetje opgelucht als de bomen gaan kleuren.

Lida zei

Niks daarvan, het is nog een volle maand zomer en die wil ik hebben ook! Maar goed, de kaarsjes kunnen hier nog niet aan, er hangt al een verflucht en het stof dwarrelt om mijn oren, maar dat heb ik er wel voor over, nu geniet ik al wel van bloeiende chrysanten! Vooruiit in Brabant regen en in Holland zon, dat mag wel! Groetjes
Lida

quiltsathome zei

Psst, ik ben het met je eens !
lekker gezellig 's avonds een kaarsje aan, een pot thee en quilten maar ! Er is toch niets leukers te verzinnen ! Oh ja, 1 ding nog erbij: de verfilming van de boeken van de Reiziger-cyclus van Diana Gabaldon !! ik heb gisteren net de eerste aflevering gezien. Leuk !!

Inez zei

Ben zoooooo blij, dat je het zegt Ingrid. Hier ook een grote liefhebber van de herfst, kijk er zo naar uit en ben zo verschrikkelijk blij dat die hitte voorbij is, daar heb ik heel wat regen voor over. Lekker de kaarsjes weer aan, want het is weer vroeger donker, en dan maar genieten! :-) liefs Inez

legato1958 zei

What a lovely blog post. Fall is such a beautiful time where I live , too.
I especially love your blue and white Cathedral Windows quilt!
Susie