Welkom bij de Dingen van de Dag, (uit 't Leven) van 'n Quiltster,... Quilts Gemaakt Zonder Naaimachine, dus helemaal met de hand. Woont in een mooie Hanzestad aan de IJssel,...Vrouw van Hans (Lief & Levensmaatje) Moeder van 4 Kanjers (Meisje, Jongen, Jongen, Meisje)Was Baasje van Ierse Wolfshond, Bregje (HEELGroot & Heel Verlegen,...) en Teckel Yeppe (Zo Stront Eigenwijs,...) die zeer worden gemist, heeft nu 'n ondeugend Margootje-teckeltje,... was Kattenbutler (van 3 'Gewone' Zwart-Witte Poezenbeesten)... Boekengek (Romans, Detectives, Handwerkboeken & Vakliteratuur) was tot 2012 Zelfstandig Kraamverzorgende (Dag-en-Nacht-Ooievaarsdienst) ,... al ruim 11 jaar Verhaaltjesverteller op eerst weblog, nu dit blog en sinds enkele jaren op Trunkshows in 't Land,... en geeft als Quilt Juffie Goof inmiddels ook met heel veel plezier Quilt Workshops thuis bij Goof op Zolder en maakt unieke Supergoofquiltpatronen.
Ingrid HG,... (inderdaad met heel veel Zelfspot, ook luisterend naar de Naam) ,...
Goof of Supergoof,... dat niet anders betekent dan dat ze prettig gestoord is,...

vrijdag 22 juli 2011

"Een Rondleiding"


In 't nieuwe oude huis is geen plaats voor 'n handwerkkamer,… Maar dat is niet erg, voor alle lapjes en handwerkspulletjes is een mooi plekje gevonden. Nieuwsgierig???? Kom maar mee!

Eerst moeten we naar boven, op de eerste verdieping is namelijk de woonkamer te vinden. Raar hè, maar wel gezellig met 'n open haard en een prachtig uitzicht,…

100_2020

In de woonkamer zien we meteen een paar oude bekenden, de klosjes, die nog steeds voor een klosjeswave all-over-the-world zorgen, en 't blauw-witte zaagtandje, beiden voor het gemak, en natuurlijk de 'mooiigheid',  hangend over stoelen.

Er is verder geen lapje te bekennen, maar als je je even omdraait,… dan zijn daar 2 muurkasten, waarvan ik vermoed dat ze ooit bedsteden geweest zijn, en alweer een oud vriendinnetje, m'n Sjaantjeslap (Dear Jane),…

100_2023

Je bent nog niet overtuigd? Nou toe maar, maak maar open die deur!

100_2025

Gelukkig, alle handwerkspullen zijn ook meeverhuisd,…

100_2026

Hier wordt een quiltster blij van,…

Het is 't Dagobert Duck gevoel, jeweetwel als Dagobert een duik neemt in zijn geldpakhuiszwembad,… Beiden kasten zitten bomvol, eigenlijk zou ik geen lapje meer mogen kopen,…

Zo, dat was het weer, de deur kan dicht,… nee,…die andere hoef je niet open te doen, daar zitten toch alleen maar lapjes in.
Zeg, ik heb best wel zin in een bakje koffie, kom je mee?

100_2027

Dag Sjaan, tot de volgende keer, wij gaan weer naar beneden!
Fijne dag allemaal!
Hé, waar blijf je nou? Je koffie wordt koud!!

Dit is een verhaaltje dat eerst op www.supergoofweb-log.nl stond. Ik ga proberen om wat verhaaltjes van weblog die daar nog staan, over te plaatsen,... ben benieuwd!
De reacties kan ik waarschijnlijk niet mee verhuizen,...

Geen opmerkingen: