Welkom bij de Dingen van de Dag, (uit 't Leven) van 'n Quiltster,... Quilts Gemaakt Zonder Naaimachine, dus helemaal met de hand. Woont in een mooie Hanzestad aan de IJssel,...Vrouw van Hans (Lief & Levensmaatje) Moeder van 4 Kanjers (Meisje, Jongen, Jongen, Meisje)Was Baasje van Ierse Wolfshond, Bregje (HEELGroot & Heel Verlegen,...) en Teckel Yeppe (Zo Stront Eigenwijs,...) die zeer worden gemist, heeft nu 'n ondeugend Margootje-teckeltje,... was Kattenbutler (van 3 'Gewone' Zwart-Witte Poezenbeesten)... Boekengek (Romans, Detectives, Handwerkboeken & Vakliteratuur) was tot 2012 Zelfstandig Kraamverzorgende (Dag-en-Nacht-Ooievaarsdienst) ,... al ruim 11 jaar Verhaaltjesverteller op eerst weblog, nu dit blog en sinds enkele jaren op Trunkshows in 't Land,... en geeft als Quilt Juffie Goof inmiddels ook met heel veel plezier Quilt Workshops thuis bij Goof op Zolder en maakt unieke Supergoofquiltpatronen.
Ingrid HG,... (inderdaad met heel veel Zelfspot, ook luisterend naar de Naam) ,...
Goof of Supergoof,... dat niet anders betekent dan dat ze prettig gestoord is,...

vrijdag 13 april 2007

"Bregje"En ook een Ierse Wolfshond kan een quilt wel waarderen,....
Vandaag heb ik niet zo veel te vertellen, ik ben een beetje heel erg moe. Ik kom net van mijn werk. Om 2 uur werd ik vannacht opgeroepen voor een bevalling. Het is een mooi gezond ventje geworden van ruim 7 pond,....pffffffff ik denk dat ik vroeg naar bed ga,....

8 opmerkingen:

Hester zei

Wat een lieverd die hond van jou. De quilt is niet zo goed te zien maar ziet er ook mooi uit. Slaap lekker straks.

marian'ne m zei

O heb jij zo'n hond, prachtig !!!
Is ze ook zo groot !?

Mooie frisse Quilt, ja pikken je kinderen het niet in dan wel de hond !!!
Rust maar lekker uit, kindjes komen meestal wanneer ze zelf willen. Maar mooi weer een nieuw mensje erbij !!

ingrid h.g. zei

Een Ierse wolfshond schijnt de grootste hond te zijn die er bestaat. Wij hebben dat zelf niet meer in de gaten,...wij vinden andere hondenrassen wel kleiner geworden,..Een Newfoundlander is een ukkie naast een Ier,... Bregje kan gewoon in de pannen kijken als ik sta te koken. Een Ier is een "gentle giant". Ongelooflijk zachtaardig van aard. Ze is nu twee en een half jaar oud. en de eerste anderhalf jaar heeft ze zelfs nog nooit geblaft. Verder is ze dol op spruitjes, aardbeien en druiven. Worteltjes en bananen vind ze afgrijselijk! Ze is inderdaad een echte lieverd!

@Marian'ne; de ergste hier in huis is mijn DH. Hij zegt dat quilts met zoveel liefde zijn gemaakt, dat je dat voelt als je eronder ligt. Eigenlijk zou hij het liefste de prins op de erwt zijn,...

marian'ne m zei

Hi,Hi,Hi !!!

Hester zei

Nu dat is pas een man met waardering voor quilts

Juul :o) zei

LOL!
:o)

Coo zei

hier is ie:

http://www.silverliningsoriginals.com/cc/c.html

Coo zei

heb net een stukje geschreven over een stoute corgi en ging op de computer kijken of er nog meer stoute honden waren. Ja, hoor en dan een teckel, ik had het kunnen weten. Hier een leuke webpagina met zowel een teckel als ierse wolfshond quiltpatroon. Kijk bij canine corner en ga naar beneden. Veel plezier!