Welkom bij de Dingen van de Dag, (uit 't Leven) van 'n Quiltster,... Quilts Gemaakt Zonder Naaimachine, dus helemaal met de hand. Woont in een mooie Hanzestad aan de IJssel,...Vrouw van Hans (Lief & Levensmaatje) Moeder van 4 Kanjers (Meisje, Jongen, Jongen, Meisje)Was Baasje van Ierse Wolfshond, Bregje (HEELGroot & Heel Verlegen,...) en Teckel Yeppe (Zo Stront Eigenwijs,...) die zeer worden gemist, heeft nu 'n ondeugend Margootje-teckeltje,... was Kattenbutler (van 3 'Gewone' Zwart-Witte Poezenbeesten)... Boekengek (Romans, Detectives, Handwerkboeken & Vakliteratuur) was tot 2012 Zelfstandig Kraamverzorgende (Dag-en-Nacht-Ooievaarsdienst) ,... al ruim 9 jaar Verhaaltjesverteller op dit blog en sinds enkele jaren op Trunkshows in 't Land,... en geeft als Quilt Juffie Goof inmiddels ook met heel veel plezier Quilt Workshops, en maakt unieke Supergoofquiltpatronen.
Ingrid HG,... (inderdaad met heel veel Zelfspot, ook luisterend naar de Naam) ,...
Goof of Supergoof,... dat niet anders betekent dan dat ze prettig gestoord is,...

vrijdag 17 augustus 2007

"Niet lachen,..."


Vervelend, heh, Yeppe,....."pauzeren",.......
Ja, Bregje,.....zucht,......'t zal niet lang duren vrees ik,.....'t vrouwtje heeft gemerkt dat ze verslaafd is aan logjes maken,......

22 opmerkingen:

 1. Oh wat erg.Ik vindt het superknap dat je dit toegeeft aan ons.En weet je er hebben er meer last van.Jullie hebben gelijk de logjes beuren je echt op.Dus ga maar gewoon door.:]]

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahaa, ik moet er wel om lachen...
  Ik vind het niet erg dat je "pauze" maar kort duurde want ik lees je blog dagelijks met veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dankjulliewel, dat had ik nodig :o) :o) :o)

  het voelt wel lekker om 'het'gewoon de wijde wereld in gegooid te hebben ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hahahaha.....Heerlijk!!! Je mag best pauzeren hoor als je het nodig hebt. Maar niet te lang graag!!! :-)
  Ik mis je anders veel te veel!!
  Ik heb een b=verplichte pauze gehad maar ik had mijn laptop mee......misschien bij de winkels ergens een draadloze verbinding??? Nee dus maar je bent niet de enige die verslaafd is. IK OOK!!!! Zullen wij samen naar het afkickcentrum??
  hahahaha.....
  Nee hoor ik niet. Ik vind deze verslaving er wel erg lekker....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk Ingrid dat je verslaafd bent,want ik ben verslaafd aan logjes lezen.En vooral leuke zoals deze. :-)))))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ROTFLOL
  :o)

  Ik lach je toe, hoor!
  :o)

  Wat een heerlijke foto is dit weer, je modellen doen goed hun best!
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zucht.. ik wil ook pauzeren... een jaartje ofzoow.. of langer.. iig had ik heel graag een langere vakantie gewild dan deze, beste kerstman...joehoe.. kerstman??? hoort u mij? (.......) zucht..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ROTFLOL!!!!!!!!!!!

  Wij lezen met heel veel plezier je logjes, Ingrid!!

  Yeppe en Bregje zijn toch echt topmodellen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Er is ook zo veel te lezen bij jou, ik zit te genieten. 5 weken lang niets met de comp. gedaan, maar nu ben ik heerlijk aan het bijlezen. Wat een mooie Quakerlap wordt het!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja, wat een plaatjes zijn het toch die goede vrienden!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een lief plaatje !!! en ja, bloggen , we kunnen echt niet meer zonder ...........

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi medeverslaafden ;o)
  Ik ben blij met jullie reacties :o)

  Eventjes zonder computer zijn, vind ik ook niet meevallen,.....
  Ik las iets over je web-log op je mobiel,.... maar dat lijkt me niet zo'n goed plan omdat artikeltje verder te gaan lezen ;o)

  Frauke, jij hebt nooit in de kerstman geloofd, dus ik vrees dat je weer gewoon aan de slag moet, na de vakantie,......en hoever ben je met breien,... 3 meter ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Alhoewel ik je een pauze van harte gun, ben ik ook weer heel blij dat je er weer bent. Wat een geweldige foto weer, ze liggen zo vreedzaam naast elkaar. Ik heb een aantal jaren een bouvier en een "mix"-hond gehad, die konden het ook heel prima met elkaar vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Anoniem was ik dus, telkens zijn mijn gegevens weg, terwijl ik aangevinkt heb om ze te bewaren. Rara, hoe kan dat?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. hmz... zonder computer en weblogs???? nee, dat zou ik niet kunnen, die van mij staat heel de dag aan (al is het maar om muziek te spelen... en om natuurlijk even tussendoor op alle logs te piepen :o))
  wat zijn die honden toch een schatten he :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh Ingrid, Yeppe en Bregje zijn echt super modellen.

  Ik heb wel eens gehoord van mensen die verslaafd ?????
  waren aan de computer ?????, dat ze een wekker naast het scherm zetten.
  Zo'n ouderwetse eierwekker of zo.
  Dan "geef" je jezelf gewoon een uurtje per dag,
  of misschien twee :-).

  Ja weet je, ik heb daar geen last van.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zijn Bregje en Yeppe ook aan het pauzeren? En je verslaving? Ach het is niet zo'n ongezonde maar het vraagt wel veel tijd. Ik heb intussen een behoorlijke lijst met weblogs die ik graag lees maar ik heb me nu voor genomen elke dag een andere helft te doen. Jij staat ongeveer in het midden en die pik ik dus elke dag even mee. Geniet maar lekker van je pauze. Kun je ons straks weer helemaal fris op de hoogte houden....

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wel heel herkenbaar...
  maar ik probeer zo regelmatig ook nog te borduren of te breien. En als ik alleen ben vind ik het neit zo erg om veel achter de pc te zitten, maar met de jongens erbij ben ik niet helemaal het goede voorbeeld voor ze vrees ik. Alhoewel zij er ook wat van kunnen hoor, allemaal pc-verslaafden hier in huis ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Herkenbaar :-) Het werkt erg verslavend zowel het schrijven, het lezen als het schrijven. Er komen er ook steess meer bij met nog meer leuke dingen om over te lezen. Jouw weblog is ook van mijn favorieten en sla ik geen dag over ;-)!!! Zo leuk ook met je dieren er steeds bij... Ze staan er steeds prachtig op!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Het is zeker herkenbaar dat het te veel tijd kost, maar elke dag even kijken naar Ingrid belevenissen is als een snoepje,ik probeer ook minder weblogs lezen ,het is blijkbaar toch een verslaving,neem nu meer tijd om mijn wandelingen op te pakken kost ook 1,5 uur per dag,geeft iets meer rust,fijne zaterdag,groetjes Bep

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je reageert!