Welkom bij de Dingen van de Dag, (uit 't Leven) van 'n Quiltster,... Quilts Gemaakt Zonder Naaimachine, dus helemaal met de hand. Woont in een mooie Hanzestad aan de IJssel,...Vrouw van Hans (Lief & Levensmaatje) Moeder van 4 Kanjers (Meisje, Jongen, Jongen, Meisje)Was Baasje van Ierse Wolfshond, Bregje (HEELGroot & Heel Verlegen,...) en Teckel Yeppe (Zo Stront Eigenwijs,...) die zeer worden gemist, heeft nu 'n ondeugend Margootje-teckeltje,... was Kattenbutler (van 3 'Gewone' Zwart-Witte Poezenbeesten)... Boekengek (Romans, Detectives, Handwerkboeken & Vakliteratuur) was tot 2012 Zelfstandig Kraamverzorgende (Dag-en-Nacht-Ooievaarsdienst) ,... al ruim 11 jaar Verhaaltjesverteller op eerst weblog, nu dit blog en sinds enkele jaren op Trunkshows in 't Land,... en geeft als Quilt Juffie Goof inmiddels ook met heel veel plezier Quilt Workshops thuis bij Goof op Zolder en maakt unieke Supergoofquiltpatronen.
Ingrid HG,... (inderdaad met heel veel Zelfspot, ook luisterend naar de Naam) ,...
Goof of Supergoof,... dat niet anders betekent dan dat ze prettig gestoord is,...

dinsdag 4 oktober 2011

"Niet kunnen reageren op blogs,..."

Heel veel weblogsters zijn nu overgestapt op een blog en komen daar het niet-kunnen-reageren-probleem tegen.
Ik heb gemerkt dat ik bij de één wel een reactie kan plaatsen en bij de ander niet, zelfs anoniem wil niet lukken,...

Het lukt me wel als er bepaalde instellingen gewijzigd worden bij reacties in de dashboard ruimte.

Daarom een plaatje van hoe dat ik die heb ingevuld,... kijk maar eens misschien helpt het jou???? En ons als je het verandert????

**************************************************************************

Opmerking: als u "Verbergen" kiest, worden bestaande reacties niet verwijderd. U kunt deze op elk moment opnieuw weergeven door "Weergeven" te kiezen.
Het ingesloten opmerkingenformulier kan niet worden gebruikt als berichtpagina's zijn uitgeschakeld.
Met backlinks kunt u bijhouden welke pagina's op het web links naar uw berichten bevatten. Meer informatie
Opmerking: als u "Verbergen" selecteert, worden koppelingen niet verwijderd. U kunt deze op elk moment opnieuw weergeven door "Weergeven" te selecteren.
Je kunt bepaalde HTML-tags gebruiken, zoals <b>, <i>, <a>


Beoordeel reacties voor ze worden gepubliceerd. Er verschijnt een link op uw dashboard als er reacties te beoordelen zijn. Meer informatie


U ontvangt een e-mailbericht op dit adres wanneer een niet-lid een reactie achterlaat in uw blog. Laat dit leeg als u deze e-mailberichten niet wilt ontvangen.
Daarom zullen mensen die op uw blog reageren een woordverificatie uit moeten voeren. Dit vermindert het aantal spamreacties. Meer informatie
Blogauteurs krijgen geen woordverificatie voor opmerkingen te zien.
Deze heb ik naderhand toch maar aangezet! Waarom? Zie hier onder.

**********************************************************************************

Of je de woordverificatie wel of niet aan zet, is aan jou. Ik heb 'm in de prullebak gemikt, omdat ik zelf zo vaak zo'n code opnieuw moet intikken en er zo onderhand een sik van krijg,...(toch maar aangezet, zie opmerking hieronder).

Fijne dag vandaag!

PS nog even dit,

*Ik gebruik de oude blogger-interface, het kan zijn dat jij de nieuwe gebruikt en misschien ziet 't er bij jou dan anders uit?
Je kunt dat helemaal rechts bovenaan in je dashboardruimte vinden. 

*Simone verteld in de reacties dat het beter is om de woordverificatie erop te laten staan, haar gmail is een keer gehackt,...
Omdat mijn ervaring bij Blogger daar nul mee is, zet ik de woordverificatie toch maar aan,... Dus moraal van dit verhaal, doe waar je je goed bij voelt!


Ik heb zelf heel veel aan DE BLOGGER HELP 'LIJN' (klik voor info, is in het Nederlands,...), daar typ ik een kernwoord in, en kijk dan bij de gegeven oplossingen, hoedat 't probleem bij anderen is opgelost. 

Zie het blog van Sylvia Willemien (klik) voor meer tips!

32 opmerkingen:

Carin zei

Zo heb ik het volgens mij ook ingesteld en die woordverificatie heb ik ook uitgezet omdat veel mensen die reageren er problemen mee had.
Mocht ik nu eens een spambericht erop krijgen (is precies 1x gebeurd in al die tijd) dan kan ik dat gewoon via mijn dashboard verweideren en alles is opgelost.

Carin zei

hahaha ben even wezen kijken en zag dat ik die woordverificatie een tijdje terug opnieuw heb aangezet omdat er toen verschillende spam berichten erop kwamen. Ga hem nu ook weer uitzetten zodat het makkelijker is voor de lezers.

Miny zei

Zo ga ik het ook doen, bedankt voor de info!!

Groeten Miny

quilting Jeannet zei

Ingrid, je bent een aanwinst voor de bloggers bij blogspot......

AnitaS zei

Sinds ik het popup venster gebruik gaat het ook bij mij goed.

Mascha zei

Bedankt voor deze informatie.
Groetjes Mascha

Joke zei

Heeeeeel erg bedankt hoor! Kreeg ook van veel mensen te horen dat ze niet konden reageren. Heb nu jouw aanwijzingen gevolgd. Ben benieuwd.....
Er zijn nog heel wat dingetjes die ik moet uitzoeken maar het begint al aardig te wennen.

Anoniem zei

Maakt het wel een stuk gemakkelijker,dank je.
Marianne S.

Joke zei

Joepie, het is gelukt (je reactie bij mij). Je bent echt wel onmisbaar in weblogland (en vast ook daar buiten)!

Simone zei

Ik heb de woordverificatie een tijdje uit gehad, maar kreeg op den duur toch wel veel last van SPAM. En die kan behoorlijk hardnekkig zijn.... :(
Sinds onlangs ook m'n gmail gehacked is, heb ik hem er weer op gezet! Het is voor je eigen veiligheid....

Erna Peekel zei

Bij mij staat alles goed. Heb alleen de woordverificatie er uit gemikt. Had er trouwens geen last van dat ik niet kon reageren. Groetjes, Erna

Jane in Wales zei

Ik heb altijd gemerkt dat bij degenen die een pop-up venster hadden, er nooit problemen waren.
Bij anderen moest ik me inschrijven en het vinkje bij 'blijf ingeschreven' weghalen, anders kwam ik over als 'anoniem' maar dat was wel erg lastig. Gelukkig zijn er heel veel overgegaan naar een pop-up venster.
groetjes
Jane

Lida zei

Weet je wat zo raar is?Ik krijg een ander overzicht dan jij! Daar krijg ik nu een sik van, dat de een weer net een andere indeling heeft dan de ander, snap alleen niet waar het aan ligt!
Groetjes
Lida

Edith zei

Heel handig deze informatie, bedankt! (Ik gebruik ook een pop-upvenster bij mijn blog, sinds de problemen een paar maanden geleden.)

christine zei

hoi ingrid ik heb het ook zo staan alleen die woord verificatie heb ik uit staan . vindt dat zooooooooooo vervelend lol.

christine

Anoniem zei

Misschien lukt het nu om een reaktie te plaatsen...
Heb er de afgelopen tijd een paar geprobeerd.....
Simone A

Anoniem zei

Heee.... t lijkt gelukt voor het eerst een "groene reaktie"dat t geplaatst gaat worden...
t Leuke is nl dat ik pas een quiltroman had gereserveerd bij de bieb. (eerst maar eens de quiltclub en dan de kerstquilt...) en daarna schreef je er een blogje over en kon ik dus niet reageren.... nu had je daar ook weer een stukje over...
Maar goed hier even een enthousiast berichtje hopelijk homt ie aan....
Loop al ver achter met reageren....
Ook erg fijn dat je je archief zo lief... gekregen hebt...
Nou groetjes van
quiltenth... dat zo af en toe echt een loopje met me neemt...
dus voorlopig nodig ik me maar niet aan jou gezellige keukentafel uit...haha.
Ik geniet zo ook zeker weer van je mooie verhalen foto's...:o)

Groetjes
Simone A.

Shirley zei

Stond bij mij ook allemaal zo op het pop-venstertje na, heb ik dus maar aangevinkt. Ik zit ook nog in de oude blogversie, wil geen upgrades, heb m'n buik daar al vol genoeg van. Of zou dat van afgelopen weekend zijn, dat volle gevoel :p

Anita - Vlijtige Handjes zei

Ja zo heb ik het ook ingevuld. Maar het reageren kan ook aan je laptop (computer) liggen. Mijn DH heeft een 64 bit en daar kan ik niet reageren. Hoe dat zit ben ik aan het uitzoeken.
Groetjes Anita

Marleen zei

Dag supergoof Ingrid, ik heb je nu pas weer gevonden. Dankzij Marian van Phebe en Jane. Leuk je weer tegen te komen. Ik zal het melden op mijn blog en je weer in de favorieten zetten.
fijne dag, Marleen

sylvia zei

IK heb nog een instelling veranderd en knal de ene na de andere reactie de ether in......haha!!!
liefs, mij

Ans zei

Bedankt Ingrid, ik hoop dat ik nu ook wat meer reacties krijg.

Miranda zei

Ook hier is de boel nagekeken en een en ander veranderd...zouden we nu allemaal eens leuk kunnen reageren bij elkaar!!! Thanks Goofke;)

Monica zei

Oh, geweldig dat jij zo'n duidelijke uitleg geeft, dank je wel! Omdat dat weblog zo'n drama is ben ik ook maar bij blogspot gestart, helaas heb ik weinig tijd om te bloggen, en moet nog veel leren en uitvinden. Wat heb jij een geluk dat je hele blog opgeslagen is. Ik hoop velen weer terug te vinden

MarianneG zei

Ha Ingrid... zoals iedereen doet bedank ik je ook voor je uitleg! Maar ik moet er wel bij zeggen dat ik er geen hout van begrijp:) Dat ligt natuurlijk aan mij *brom*
Ik heb net mijn eerste bericht op mijn blog geplaatst en dat was al een hele toer... Ik ga maar weer verder met quilten, haha Ik zou zo graag bloggen ook, maar ik zie het gewoon niet, helaas....

Welterusten meissie!

gerda.... zei

Je ben een echte "*S*U*P*E*R*G*O*O*F*!!!!!!!!!!!!!

Petra Prins zei

Dank voor je hulp! Het pad van een verse blog-spotter gaat niet altijd over rozen. Tenminste dat van deze blogger niet! Verder ben ik het helemaal met Gerda eens!

Petty zei

Hallo,

Ik ben een stille volger en ben super blij dat ik je blog weer gevonden heb. Door jouw blog weet ik dat ik naar eigen idee mag/kan quilten en niet altijd de regels hoeft te volgen. Bedankt.

groetjes Petty

Willy zei

Dan zet ik de woordverificatie er ook maar weer op. Gisteren had ik het er nog met iemand over, haar website was gehackt, dat geeft een heel gedoe.
Dank je voor de info.

Willy zei

Bij weblog had ik ook trackbacks uitgeschakeld, daar kleefde heel veel spam aan, maar dat kan ik bij blogger niet vinden.

Willy zei

Ik ben nog even aan het speuren geweest, maar blogger heeft de functie van trackbacks niet, dus er hoeft ook niets uitgeschakeld te worden.

weblogpostduif zei

Fladder... fladder.... fladder.... fladder..... fladderdefladder...... eens even kijken of ik hier ook kan posten..... fladderdefadder