zaterdag 31 december 2011

"Het Oude & 't Nieuwe"


Die laatste 3 maanden van 2011, zijn vreemde maanden geweest in huize Goof. Ze zijn heel rap voorbij gegaan. Behalve aan de mirakelse vingerhoedjes werd er ook hard gewerkt aan de Dancing Dollie's. Het is heerlijk om met zoveel verschillende blauwtjes en witjes te werken,...


Er werd verteld over de klosjeswave die all over the world is gegaan, en er kwamen heel veel oude quilts voorbij. Waarom?
Nou, het was nog zo kaal op het nieuwe blog, en het moest gewoon zo snel mogelijk gezellig gemaakt worden,... en dat lukt met quilts,... maar dat hoef ik jullie niet uit te leggen,....
;o)


Ondertussen werden ook in het nieuwe oude huis de quilts overal opgehangen of neergelegd. En uiteindelijk had alles zo zijn plekje gevonden,...


Hoewel het voor de poezenbeesten nog gevaarlijk bleek te zijn, want Joep werd me daar zo maar op de vensterbank aangereden door de muizentrein. Gelukkig viel het allemaal mee,...
;o)

Wat ik het allermooiste vond, hier in mijn nieuwe woonplaats is toch wel de aankomst van Sinterklaas. Het was gewoonweg sprookjesachtig te noemen, en echt, ik geloofde meteen weer,...
Maar zeg eens zelf,...wie zou dat niet doen?

Dit waren de afgelopen oktober, november & decembermaand in vogelvlucht. Tenminste zoals ze hier op het Supergoofblog te zien waren. Er werden heel veel leuke en lieve reacties geplaatst, waar ik ontzettend van genoot en GENIET.
 Dank jullie wel daarvoor.
Eén ding weten jullie echter niet,...

Helaas heb ik dit jaar voor het eerst meegemaakt, dat ik achter de schermen met nare mail werd bestookt. En wat ik daar ook op terug schreef, alles werd op een gemene manier omgedraaid.
Ik weet nu, dat je daar beter niet op kunt reageren. Ik lees de mailtjes niet meer, druk meteen op 'wissen' en dat gebeurd idem dito met reacties op dit blog door diezelfde persoon.  Zo iemand kun je beter geen aandacht schenken.

Waarom ik dit nu toch doe?
Wel, misschien ontvang jij ook van die mailtjes, en dan weet je nu dat je niet de enige bent, en geloof me dat helpt. Samen kunnen we vervelende stalkers aan.
:o)

Zo dat was mijn 2011.

Kom maar op 2012 vol nieuwe kansen met 12 prachtige maanden die gevuld mogen worden.
Eén ding weet ik zeker, ik wil m'n vriendinnen veel vaker zien dan in 2011. Ik wil weer lekker lachen en lol hebben op gezellige bee's, want dat is er dit jaar door al het gedoe vaak bij ingeschoten.

Ik wens jullie allemaal een geweldig *M*O*O*I*  *2012*   toe,
en,...Lieve Schatten zijn altijd van harte welkom op dit Supergoofblog, de deur staat dag en nacht voor jullie open wereldwijd.
Fijne avond en tot volgend jaar!

81 opmerkingen:

Anoniem zei

Ingrid

Jij bent toch echt wel een geweldig mens! Zoals jij vertellen kan, ik kijk tekens uit naar jou logjes, het zijn lichtpuntjes...
Nog een heel fijn Oudjaar en een geweldig Nieuwjaar dat je mag vullen met al wat voor jou belangrijk is!

Ingrid

Plakhuis zei

Een hele gezellige jaarwisseling en al het moois en goeds en creatiefs voor 2012 gewenst!

Anneke zei

jullie ook een heel fijne avond een grandioos 2012 in een nieuw oud huis.
rare mensen zijn er blijkbaar overal... jammer dat die proberen het bloggen te verzieken.

het is altijd leuk om even bij je langs te wippen, deed ik vaak.

Romelia's Cottage zei

WAUW!!!!!! wat ben ik ONGELOFELIJK trots op jou! XXX
Er gebeuren achter de schermen inderdaad hele vervelende dingen en door het uit te spreken......ben je niet meer alleen!

liefs, Wendy

Quiltlia zei

Nou Ingrid ga nog maar heeeeel lang door met je leuke en inspirerende berichtjes er zijn meer mensen dan je denkt die er van genieten.Een hele goede jaarwisseling voor jou en je gezin en een goede gezondheid dat is toch het allebelangrijkst.
Vele Groetjes Lia

Jane in Cumbria zei

Jij bent echt een schat. Uit ervaring weten we nu dat de blogwereld zonder jou wel heel vreselijk kaal is. Dus die akelige mailtjes begrijp ik so wie so al niet!
Bedankt voor al je gezelligheid en inspiratie, je verhaaltjes, fotos en vooral je quilts!
Fijn dat je weer beter bent voor de ooievaar en voor het nieuwe jaar.
Een heel fijn nieuw jaar voor jullie in je prachtige nieuwe oude huis!
Dat al je lapjes maar quilts mogen worden......:o)
groetjes
Jane

Geckoboxes zei

Nog een super gezellige avond en een super 2012! En alleen jouw aandacht geven aan diegene die het verdient! XO

MarjavdN zei

Alvast een heel fijn 2012 toegewenst waarin ik weer vaak hoop te genieten van je gezellige blogjes! Heb zelf geen blog, maar heb als voornemen vaker gezellige antwoordjes te plaatsen op de blogs die ik bezoek. Groeten!

GRANNY'S HOUSE zei

Lieve schat, jou te mogen leren kennen is een kadootje, want mensen zoals jij zijn er veel te weinig van.
Blijf zoals je bent en laat de rest de PIP krijgen, die zijn gewoon jaloers.
Geniet vanavond en de rest van je leven met alles en iedereen die je dierbaar zijn, mij zie je volgend jaar weer reageren ;-))

Groetjes en een dikke knuf
Ines

margaquilt zei

Fijne jaarwisseling en een gezond en creatief 2012.
Ik vind het heerlijk om een bezoek te brengen aan jou blog maar ook aan andere blogs dus laten wij zo doorgaan en ons niet laten verleiden door vervelende dingen.
groeten
Marga

Judith zei

Je bent zeker niet de enige hoor! In een woord: jaloers! Wissen is zeker de enige optie! Gelukkig nieuwjaar! En tot in je winkel!!

yvon zei

Een gezond, gelukkig en creatief nieuw jaar waarin je optimaal kunt genieten van de geweldige plek waar je woont, alle mensen om je heen waar je van houdt.

En bedenk dat er altijd mensen zijn die afgunstig zijn. Die hebben een mega groot probleem.... En als zij met modder willen gooien? Pfff zij blijven met smerige handen achter....

Groetjes en bedankt voor je mooie verhalen....

Jeanneke zei

Laten we (er) veel moois (van) maken in 2012!

Fijne jaarwisseling!

Groetjes, Jeanneke.

katrien zei

Niets van aantrekken op zo'n mailtjes,pure jaloezie.

Wens jullie het allerbeste toe voor 2010.

KijkDaarIs zei

Tig leuke reakties..en wat onthouden we???...juist....hup in de plomp ermee!!!
Lekker een heel Nieuwjaar voor de boeg..hopelijk met veel lapjes plezier..heel veel steekjes..maar vooral ook heel veel lol...
Voor jullie dan ook een Hartstikke Goed 2012 gewenst!!!

May Britt zei

Happy New Year to you. I love visiting your blog and you have so many beautiful projects to show.

Martine zei

De beste wensen voor 2012.
Gaat vast een mooi jaar worden en de deleat knop zit niet voor niets op je PC.
Liefs Martine

Ineke zei

Ingrid, persoonlijk ken ik je niet, maar aan je verhaaltjes die hier voorbij komen, kan het niet anders zijn dat je een super leuk/gezellig/meelevend/zachtaardigpersoon bent. Dank je wel voor al je gezellige lieve verhaaltjes, die ik bijna niet kan missen. Liefs en een gelukkig 2012 groetjes Ineke Hulzebos (Apeldoorn)

@nke zei

Ben ik nog even hoor. Wijs besluit, gewoon negeren.
Geniet van de Oudejaarsavond en begin het Nieuwe Jaar met een lach!

Ramona zei

I can't wait to see what you have planned for the dancing dollies. Big mystery since I can't read your blog. What a view out your window! Looks like paradise! Love your photos and your adorable dog.

Anje zei

Lief Mensenkind wat goed dat je vertelde over naar gestook, zo kunnen we veel van elkaar leren om onze Blogs vol vriendschap te laten zijn, Dank je wel. Hoop met jou dat 2012 een heerlijk, blij en creatief jaar mag zijn.
Quiltgroetjes Anje.

Caroline zei

Hoi Supergoof, ik geniet van je blog, laat je vooral niet tegenhouden. Nog tips hoe je kunt quilten/patchen als je alleen maar op je rug mag liggen? Ik heb namelijk met de kerst een acute beknelde rugzenuw opgelopen, en de kerst in het ziekenhuis doorgebracht. Nu is het de komende 6 weken veel liggen?? Ik wens jou en je geliefden in ieder geval een heel fijn 2012. groet Caro

Anoniem zei

Hoi SuperGoof,

ik wil je graag bedanken voor het afgelopen jaar vol blogs. Ik geniet elke keer erg van je lieve verhaaltjes en prachtige foto's. En jouw jaaroverzicht overtreft alle andere!
Ik wens jou en je dierbaren alle goeds voor het nieuwe jaar, met mensen om je heen die je lief zijn, en een berg mooie lapjes om te koesteren.

Betty

Evelyne zei

Ja, vervelende mensen zijn er altijd, maar het is een wijs besluit om ze te negeren. Ik ben nog niet zolang volger, maar ik vind het geweldig om je logjes te lezen, je schrijf zo leuk! Verder vind ik je quilts geweldig en hoop dat er volgend jaar weer een paar te bezichtigen zijn op je blog. Dus wens ik je voor 2012 een creatief jaar toe.
Lieve groetjes, Evelyne
http://eefsneedle.blogspot.com

Floor zei

Jij ook een heel fijn, gezond en creatief 2012 gewenst!
Ik hoop weer veel van die leuke berichtjes en foto's op je blog te zien in dit nieuwe jaar!
Groetjes,
Floor

Francien zei

Ik beschouw mezelf ook als een van de "lieve schatten" die je blog bekijken en meestal een reactie achter laat...... het is altijd een plezier hier te zijn en je leuke verhaaltjes te lezen ...je mooie Bregje...en je prachtige quilts te bekijken....nogmaals een veilige en fijne jaarwisseling.....groetjes Francien.

Anoniem zei

helaas ken ik iemand die door zo'n jaloerse vrouw(want dat is t meestal) gestopt is met haar weblog...

Voor degene die t "moet "doen is t zielig ,maar nog vervelende voor degene die gestalkt wordt....want je snapt niet met zo'n leuk lief veelzijdig blog.

afijn wij zijn er ook nog
mooie jaarwisseling in elk geval!!!!!!!

liefs hil

Marijke zei

Geniet enorm van alle mooie quilts die je laat zien!
Ook je leuke verhalen over je prachtige huisje en omgeving worden door mij zeer gewaardeerd!
Dus... a.u.b. vooral doorgaan wens jou en dierbaren een geweldig gezond en creatief Nieuwjaar!
groetjes Marijke

Anoniem zei

Jakkes, hatemail maar laten voor wat het is.
Lekker doorgaan met bloggen.
Veel goeds, vriendschap en inspiratie voor 2012.

Bertie zei

Fijne jaarwisseling Goof!! negeer die mailtjes maar, heb ik ook gedaan:))
Happy New Year met veel knallen en oliebollen en appleflappen, ik kan ze hier proeven yum yum LOL.

Inge zei

Ook ik geniet van je gezellige verhalen en alle mooie plaatjes. Fijn mee doorgaan en je niks aantrekken van vervelende mailtjes. Groot gelijk, niet openen maar meteen wissen, heb je er het minste last van.
Op de valreep wens ik jou en je lief een hele fijne jaarwisseling toe. Voor 2012: heel veel geluk, gezondheid, gezelligheid, ontmoetingen met leuke mensen en natuurlijk ook heel veel quiltplezier!!
Tot volgend jaar! We gaan elkaar vast weer zien dan!

Lieve groeten,
Inge

Phebe and Jane zei

Lieve Ingrid, ik wens jou en je gezin een hele fijne jaarwisseling toe en alle goeds voor 2012. Hopelijk wordt 2012 voor jullie een goed, maar een beetje minder hectisch jaar.
Groetjes,
Marian

Anoniem zei

Supergoof. Dank voor je super leuke verhalen. Ik heb zelf geen log Maar lees graag diverse logs.
Een super mooi 2012 En blijf vooral je zelf.

Aagje

Kath zei

Happy new Year and extra hug for Bregje from Aunty Kath in England x

Veertje zei

Lieve quiltvriendin, we laten ons niet gek maken door alle negatieve dingen. Ik wens jou en alle lieve mmensen om je heen een heel gelukkig en gezond 2012 en we hopen op heel veel creatieve uitspattingen in 2012, liefs Rita

Anoniem zei

Heb 4 weken geen computer gehad wat een ramp. Maar ik geniet nu te meer van al die verhaaltjes die ik nog te goed had.
Dat 2012 een goed jaar mag worden met veel quilt plezier en vooral veel leuke verhaaltjes! Bij ons is het begin al heel goed aanwezig in de zomer komt de ooievaar bij een van onze kinderen vliegen op een heel byzondere manier heeft hij z,n vlucht gemaakt.
Moet vaak aan Marieke haar man denken wat . Hoe gaat het met de 2 jochie,s Wens ook hem veel sterkte in deze moeilijke maand.
Tot volgend jaar een goed iedereen jaarwisseling toegewenst met veel quilt plezier!!!!!
Groetjes Anneke

Guusje, zei

Wat vervelend als je zo'n persoon tussenzit, gelukkig kun je het deleten. Kan me heel goed voorstellen, als ik de foto zie, dat je bijna weer zou denken dat....Ik wens je volgend jaar ook veel gezelligheid en alles toe wat je maar wenst. Dus voor jouw en je dierbaren een goed, gezond en creatief 2012 gewenst.

Lida zei

Helemaal heerlijk dit laatste logje van 2011, jammer van die vervelende stalker, maar je kunt ze ook laten blokkeren en dan ben je van zo'n figuur verlost! Ik wens je een heel fijne jaarwisseling en heel veel Goofse logjes in 2012 en natuurlijk voor jou en je gezin een goed, gezellig, gezond en heel creatief 2012, groetjes
Lida

Lysbeth zei

Hate mails schoppen we het water in niets bij nodig.
Ik wens je een flitsende 2012, en natuurlijk alle andere lezers ga er voor wat er ook moge zijn, je bent nooit alleen.

gr.Lysbeth

tiny zei

Ook voor jou en je fam. de beste wensen voor 2012, en die mails gewoon in de prullebak. Ik geniet van je quilts en blogjes en met mij velen.

fleur zei

Ha Ingrid; Jij ook bedankt voor alles wat je met ons wilde delen op je blog. Ik kijk graag naar alle mooie quilts, lees graag je verhaaltjes over de beesten, je huisje enzo. Kan mij gewoon niet indenken dat iemand hierop negatief zou kunnen reageren....
Ach; inderdaad laten gaan die negativiteit...eigenlijk gewoon zielig dat soort mensen.
Ik wens je ook een fijn en creatief jaar toe!
Groetjes Fleur

Carin zei

Ik geniet ervan als je ons weer begroet met je mooie quilts. Die vervelende mailtjes .... JUIST ... de prullenbak in en ZEKER geen aandacht aan schenken !
Wij wensen jou en je gezin/familie ook een fijne jaarwisseling toe en zeer prachtig en vooral creatief 2012 toe!

Tot volgend jaar :-)

Joyce zei

Hé Goof we gaan in 2012 weer mooie quiltherinneringen maken! Geweldig voornemen!
Deze 4 dagen op jouw blog waren een feestje! Tot volgend jaar.... PROOST

Anoniem zei

Wat heb je toch altijd nare mensen er tussen zitten. Ingrid, als je die betreffende persoon als spam betitelen, dan worden berichtjes van haar direct in de spammap geplaatst. Dan hoef je je niet meer te ergeren aan de betreffende persoon. Je kan dan met 2 klikken de spammap ongelezen verwijderen en later dan nog de prullenbak.
Fijne jaarwisseling en tot volgend jaar, met weer gezellige bogjes en foto's.

Joke W. zei

Dag Ingrid, heel erg bedankt dat je ons door je blog laat delen in je leven. Blijkbaar levert dat voor een enkel persoon jaloezie op, een nare eigenschap die hopelijk over gaat of zich op iets anders richt. De positieve reacties voor jou zullen ook 2012 weer in de meerderheid zijn dat weet ik vast en zeker.
Ik wens jou en allen die je lief zijn een wondermooi 2012 toe.
Joke W.

Peti zei

ik wens jou en de lieve mensen om je heen een heel mooi gelukkig en gezond 2012 toe. ( moet lachen om het geschrevene ' dag en nacht', want wat is rustiger dan als je helemaal niet kunt slapen een mooi quiltlogje te lezen ;-)))) groetjes Peti

Tina Vinke zei

Hoi, elke dag kijk ik wel even of er een nieuwe verhaal is bij gekomen op je blog, ik vind je een geweldige schrijfster, je kunt dingen gewoon "schilderen", voor mijn gezicht.
Ik vind dat je een prachtig huisje hebt , een gezellige inrichting, en geniet van je blog, ik ben nog maar een beginnende quilten maar hoop ooit nog eens ook een mooi kleed te kunnen maken zoals ik ze zie op jouw foto's. Nare berichten ... laat ze kletsen, blijf gewoon jezelf, er zijn tig mensen die je wel waarderen en genieten van je schrijven.
Een goede jaarwisseling !
Tina

Margot zei

G*E*L*U*K*K*I*G * N*I*E*U*W*J*A*A*R*

Jacqui zei

Hi I've been watching you everyday all the way from Australia.You are my inspiration, every morning for breakfast I sit and admire your beautiful work and gorgeous home.I can't wait to see want you have for us in 2012.Thankyou for all your wonderful photo's and stories. Jacqui

Anoniem zei

Ik ben nog redelijk nieuw in quilt en blogland (voor te lezen) maar ik heb geloof ik al je leuke ,gezellige en oprechte blogjes al gelezen en kijk elke dag wel even of er als iets nieuws opstaat . Je bent voor mij een inspiratie. Ik vind het een voorrecht om bij je binnen mogen te kijken en te genieten van je prachtige quilts. Ik wens jou en je dierbaren een heel gelukkig 2012 en hoop dat die ene persoon snel inziet dat er mensen gekwetst worden met die nare mailtjes.

Sue-Anne zei

I love visiting Supergoof and am very pleased you are blogging again. There are nasty people everywhere in the world unfortunately and we have to just carry on and not let them get under our skin. Happy New Year to you and I look forward to watching all your beautiful quilts evolve in 2012!

Sue-Anne zei

I love visiting Supergoof and am very pleased you are blogging again. There are nasty people everywhere in the world unfortunately and we have to just carry on and not let them get under our skin. Happy New Year to you and I look forward to watching all your beautiful quilts evolve in 2012!

Janet zei

Happy New Year Ingrid! I've enjoyed all the visits to see your wonderful quilts again. The dancing dollies looks beautiful.

Else zei

Lieve Goof, GELUKKIG NIEUWJAAR! Wat een heerlijk berichtje om te lezen op de 1e dag van het nieuwe jaar, het hele huis ligt nog op 1 oor mijn favorite tijd van de dag (lol) Tis altijd fijn om fff bij jou over de drempel binnen te vallen, je schrijft SUPER! Dikke knuffel, Else

Anoniem zei

Bedankt voor al je gezellige blogjes dit jaar. Ik heb er van genoten en hoop dat je nog lang doorgaat!
Een heel gelukkig en gezond 2012.
Groetjes,
Jetta

Francien zei

Echt, te gek voor woorden maar soms begrijp je niet wat mensen bezielt. Ik wens je heel veel liefde en positiviteit toe in je persoonlijk leven, maar ook in je blogleven. Je maakt mij erg gelukkig met je blog, heerlijk gewoon. Lieve groeten.

Ieke78 zei

Gelukkig nieuwjaar! Ik hoop dat je weer veel mooie quilts gaat maken & blogjes gata schrijven zonder nare berichtjes van rare mensen!

Irena zei

ik wil mij ook aansluiten voor de beste wensen en dat je nog meer leuke berichtjes schrijf,ik geniet er van,veel liefs irena

Anoniem zei

Hoi Ingrid,

Net als ál die anderen wens ik je een prachtig,gezond en lapjesrijk jaar toe!Je hebt in korte tijd je weblog weer helemaal gezellig aangekleed met al je quilts, wat een plezier om bij jou op weblogbezoek te gaan! En die ene, ach, met één druk op de knop kun je jezelf "ontstalken", hupsakee, weg ermee en gauw vergeten!
Jij hebt al een paar rages ontketend, ga jij nu dit jaar ook meedoen met de huisjes? ;)

Groeten van Digna
P.S. Bregje heeft echt mijn hart gestolen, wat een snoet!

Birgitte aka Bietje zei

Hallo Ingrid, een goed en gezond 2012 voor jou en je dierbaren.
Ik wilde even reageren op die vervelende mailtjes. Je hebt de enige remedie toegepast die helpt: VERWIJDEREN. Als we dat allemaal doen, dan is de aardigheid er voor die persoon snel af. Het enige wat men wil is aandacht, en die moet je dus niet geven.
Verder geniet ik altijd van je verhaaltjes en je quilts. Super ga a.u.b. ook dit jaar daarmee door.

Janien zei

Graag wil ik laten weten dat ik je blog altijd met veel plezier lees. Inmiddels ben ik de 61e reactie op dit blogje. Fantastisch!
Ik wens jou en je geliefden het allerbeste voor 2012 en ik hoop dat we met ons allen nog lang van je verhalen mogen genieten.
Groetjes Janien

http://delappenkast.blogspot.com/

Quibi zei

Ik wens je een geweldig nieuw jaar!! En aan negatieve mensen (zo noem ik ze maar even voor 't gemak) moet je inderdaad geen energie besteden.

Quilting Moesje zei

De Beste Wensen voor 2012 !!!

En gezellige bee's ...zoals je wenste met je (Quilt)vriendinnen gewenst hoor ! Die momenten zijn inderdaad heel waardevol ...


Overal zijn twee kanten te vinden zelfs dus in Blogland ... (jammer ... maar bedankt voor de waarschuwing ...)
Hoop voor je dat t voorbij is ...

Bedankt weer voor het delen van je foto's en verhalen ...
Ben ook heel benieuwd welke quiltcreaties er allemaal zullen ontstaan in het nieuwe jaar !

Simone

Anja.M zei

Jou blog lezen is altijd een feestje Ingrid.
Ga vooral zo door in het nieuwe jaar.
Ik wens je een fijn, liefdevol en creatief jaar toe.
Quilt groetjes Anja.

marcella zei

Lieve Ingrid, zulke rare mensen kun je maar beter wissen uit je leven. Mocht ik er ook zo eentje treffen dan zal ik je wijze raad opvolgen :)
Ik wens je een goed jaar met veel hoogtepunten en mooie quiltmomenten

mieke zei

Ook voor jullie de beste wensen voor het nieuwe jaar. Dat het inderdaad een mooi jaar mag worden met veel creativiteit.

Shirley zei

Happy new year Ingrid

Klaske zei

Tja sommige mensen snap je gewoon niet hé?!
Ik wens je al het goeds in 2012!

betty prins zei

Hoi lieve super, Supergoof! Alle goeds voor t nieuwe jaar en dat er maar veel mooie verhalen mogen volgen!
Als je de kans krijgt, moet je echt naar A'dam, al is het alleen maar voor het muizenhuis van Carina (in de bibliotheek)! Het is echt ongelofelijk om in het echt te zien hoe het huis is opgebouwd en al die kleine details, superleuk!!
Misschien moeten wij samen een dagje plannen in A'dam, ik weeet nog wel meer leuke adresjes.....

Ann zei

Hoi Ingrid,
Ik wens je alvast een fijn 2012 toe met veel plezier, geen tegenslag en heel veel quilten (met veel foto's waar wij dan ook over kunnen "kwijlen" ;-)
Groetjes,
Ann

P.S.: Zoals steeds geniet ik enorm van je blog, en ik hoop dit nog veel jaren te kunnen doen, samen met alle anderen die hier zo graag vertoeven!!!

Annemart Berendse zei

Supergoof,

Een heel gelukkig nieuwjaar! En inderdaad, er zijn mensen die van mening zijn dat ze zich van alles mogen permitteren. Je bent niet alleen. De positieve berichten, de mensen die met je meeleven en -lezen, dat is allemaal veel belangrijker dan 1 persoon met emotionele incontinentie.

Sta erboven, en met een glimlach delete drukken. Jouw blog, jouw wereld.
Ik geniet in elk geval van je blog!

Sjoukje zei

Een heel gelukkig nieuwjaar! Dat je maar veel tijd mag besteden aan je mooie (hand)werk. Je maakt er mensen blij mee. Liefs,
Sjoukje

sylvia zei

ik heb genoten van jouw jaaroverzicht: het was me het jaartje wel, he?!
wij hebben gisteravond ook getoast op een rustig jaar.....lijkt me heerlijk!!!
groetjes, Sylvia

Marianne G zei

Hoi lieverd, ook ik wens je een f*a*n*t*a*s*t*i*s*c*h 2012! Ik wens jou en je dierbaren alleen maar geluk en gezondheid toe. Ik weet dat het in een zucht allemaal anders kan zijn. Dus geniet van het leven! Dat je maar vaak en veel blogjes schrijven mag, want zoveel mensen genieten ervan, elke dag:) Och, en die narigheid achter de schermen? Ik mailde het je al: lekker loslaten want weet je, dan heb je twee handen vrij..... Liefs en een dikke knuffel van mij,
Marianne

Heleni zei

Je zou een boek kunnen uitgeven Goof. Je verhalen zijn zo invoelbaar en gezellig en goed beschreven. Ik zou 't doen als ik jou was, maarja.....ik ben jou niet en alles zo mooi verwoorden, kan ik al helemaal niet.
Als jij geniet om leuke logjes te maken genieten wij met z'n allen nog meer om ze te lezen.
En die lastige mensen, ppffff.......
Ik wens je een heel goed jaar.

groet Heleni

Janet zei

beste ingrid,
Ook namens mij een heel gelukkig nieuwjaar en hopelijk schrijf je nog veel blogjes in 2012 waarvan wij mogen meegenieten. Lange tijd kon ik alleen anoniem lezen maar sinds twee dagen heb ik een eigen blog en doe gezellig mee. Ennuh...je hebt groot gelijk dat je je stalker deleted, vast iemand die super jaloers is op al het moois dat je maakt. Ik krijg er in elk geval geen genoeg van en bekijk het keer op keer.
groetjes Janet

Ineke Marijnissen zei

Een heel gelukkig en gezond 2012 gewenst Goof
Jammer van die vevelende mail, maar goed van je dat je ze niet meer leest!
ik maak graag gebruik van je uitnodging om je blog te blijven bezoek in het nieuwe jaar
het is en blijft een hele leuke blog die ik iedere dag even bekijk
zeker niet altijd reageer maar wel heel er wardeer
Ik hoop dat je hiermee door gaat zowel met je blog als van het maken van je zo eigen quilts

groet Ineke Marijnissen

Saskia zei

Een mooi quilt jaar! Blijf vooral quilten en bloggen, ik lees graag je belevenissen! En blogland is net als de echte wereld. Met leuke en minder leuke mensen...(helaas)

Roos zei

Iedere keer als ik weer een blogje van je lees ben ik blij dat je toch hebt besloten dat je het bloggen niet kunt laten en ik hoop in het nieuwe jaar weer daarvan te kunnen genieten, dus daarom Ingrid, wens ik jou en de jouen het allerbeste van wat 2012 te bieden heeft, in iedergeval een extra dagje quilten, zomaar gratis erbij.
Groetjes Roos

Ann-Mari zei

Love to see your progress on the dancing dollies. I will get mine out again soon. Have a resolution to get my mom`s quilt finished handquilted as soon as possible! (Should have been done two years ago, I know I am bad!)

Anoniem zei

Daar kan ik toch verder niets meer aan toevoegen? Of ja.. misschien toch wel..

Alle goeds en zegeningen voor 2012!