Welkom bij de Dingen van de Dag, (uit 't Leven) van 'n Quiltster,... Quilts Gemaakt Zonder Naaimachine, dus helemaal met de hand. Woont in een mooie Hanzestad aan de IJssel,...Vrouw van Hans (Lief & Levensmaatje) Moeder van 4 Kanjers (Meisje, Jongen, Jongen, Meisje)Was Baasje van Ierse Wolfshond, Bregje (HEELGroot & Heel Verlegen,...) en Teckel Yeppe (Zo Stront Eigenwijs,...) die zeer worden gemist, heeft nu 'n ondeugend Margootje-teckeltje,... was Kattenbutler (van 3 'Gewone' Zwart-Witte Poezenbeesten)... Boekengek (Romans, Detectives, Handwerkboeken & Vakliteratuur) was tot 2012 Zelfstandig Kraamverzorgende (Dag-en-Nacht-Ooievaarsdienst) ,... al ruim 11 jaar Verhaaltjesverteller op eerst weblog, nu dit blog en sinds enkele jaren op Trunkshows in 't Land,... en geeft als Quilt Juffie Goof inmiddels ook met heel veel plezier Quilt Workshops thuis bij Goof op Zolder en maakt unieke Supergoofquiltpatronen.
Ingrid HG,... (inderdaad met heel veel Zelfspot, ook luisterend naar de Naam) ,...
Goof of Supergoof,... dat niet anders betekent dan dat ze prettig gestoord is,...

zondag 21 oktober 2007

"Bregje"


Samen naar de doopplechtigheid kijken van het kleine prinsesje,... Bregje als een dame, zittend op de bank,... en ik in mijn handwerkstoel ernaast, druk aan het hexen,...

17 opmerkingen:

Mary zei

oh, wel een hele statige zit !!!!!!

YokkoBears zei

Oh, wat zit ze daar mooi.
En zo gezellig.

wilma zei

hahaha...die Bregje!!! Wat zit ze er mooi bij!!!

marian'ne m zei

Ach lieve Brechje, haar sierlijke poot'jes' zijn te lang om lekker in een holletje op de bank te liggen !!!?

Leuk hxc3xa9 al die lieve, mooie, 'ondeugende' koningskindjes !!?:-))

groetjes van ingrid h.g. zei

MM, het was zeer vertederend om te zien, xc3xa9n wat waren ze ontdeugend ;o))))))))))))))))))

Bregje heeft giraffepoten,....

Margeeth zei

O, moet je dat nou zien zitten. Geweldig! Ook heel sympatiek van mevrouw dat ze is blijven zitten, totdat je je fototoestel had gepakt.
En elke keer als ik een foto zie van je laadjeskast (een postje terug), wordt ik een klein beetje jaloers, wat is dat toch een mooi ding.

Joke zei

Ach, wat zijn jullie er gezellig voor gaan zitten!

conny zei

Wie is er nu eigenlijk de koningin?

Juul :o) zei

Dit is toch geweldig!
:o)

Daar blijf je naar kijken...

lynda zei

Een koninklijke hond geweldig zoals ze daar zit.Echt ze past er prima bij zo.

Willeke zei

Wat zit ze er weer keurig bij zeg!
Zonde dat ik vergeten ben om te kijken. (Eerdaags in Albert Heijn, maar eens in de roddelblaadjes neuzen...dan weet ik toch hoe iedereen er uit zag ;))

Ik ben hier op het werk en mijn collega, die gisteren naar Emmen moest, vertelde over alle ooievaartjes op de lantaarnpalen stonden in de buurt van de Wijk.(?) Ik moest natuurlijk meteen aan jou denken! De eerste keer dat ik het op dit webje las, dacht ik....wat bedoelt Ingrid nu, dacht dat je het overdrachtelijk bedoelde. Werk gerelateerd, maar het bleken dus levende.....
Geweldig leuk!

Marianne zei

Prachtige foto weer! Hoe krijg je het voor elkaar om steeds weer van die ontzettende leuke foto's van je dieren te nemen! Deze is ook weer geweldig :-))))

Atelier Margriet zei

Wat heb je een schitterend weblog! Ik heb met heerlijkheid zitten kijken naar al je werkstukken en je dagelijkse dingen! Terwijl ik hier alleen kwam via google om de citroencake op te zoeken ;)

Marie-Antoinette zei

Dit vind ik een fantastisch leuke foto maar die van Bregje met haar "collega" bij de schuifpui vind ik ook leuk. Bregje is een schatje. Groetjes,
Marie-Antoinette

Marianne G. zei

Oh, kijk madam daar nou zitten! Geweldig, haha kijkt ze echt tv?

Ellen zei

Bregje ziet er ook uit als een prinsesje!!!

*geeft Bregje een aai over haar bol, en kriebelt even onder haar oortje*

Corrie zei

Wat een koninklijke houding heeft deze dame. Ik vind dat toch zo'n mooi dier, ik vertel wel eens aan onze kinderen of kennissen over Bregje, gek idee voor jou hxc3xa8! Maar soms spreekt een dier je heel bijzonder aan.