zaterdag 20 oktober 2007

"Een vrolijke vrije dag,..."


Op vrijdag was het dan zover. Ik kon de lapjes-lokroep op m'n onverwachts vrije dag niet weerstaan, en sprong in m'n autotootje, om richting oost te rijden,... Er werd eerst in Zutphen gestopt, waarover ik later/ooit iets zal vertellen,... en de rit eindigde uiteindelijk bij het leuke winkeltje van Bep, vlakbij het Mosterdmuseum, in  Doesburg.

Toen ik de winkeldeur opendeed, werd ik meteen begroet door talrijke poppen, beren, quiltjes, en de hartelijke stem van Bep, die helemaal verrast was door mijn komst,... "Wil je koffie, thee?" "Nee, Bep, dankjewel, ik wil eerst heerlijk rondsnuffelen,...."

Dat rondsnuffelen heb ik zeker gedaan. Bep had veel nieuwe quiltjes bedacht, dus het ene na het andere patroon ging door m'n vingers. Zal ik die, of die,... en dan nog wat van dat erbij,...  Hmmm, eventjes over nadenken,... bij Bep aan de grote tafel,... ondertussen genietend van een mok thee, een grote plak peperkoek, de warmte van de kachel en,... Beps vrolijke gebabbel.

Uiteindelijk wist ik wat er mee naar huis zou gaan, dat blijft voor jullie nog een verrassing,... Maar 1 ding wil ik jullie niet onthouden. In de etalage stond een geweldige beren/kinderstoel,.... en die heb ik meegesjouwt naar de auto!


Thuis werd die stoel al snel ingepikt door een bepaald iemand die zxc3xa9xc3xa9r demonstratief in het Dear Janeboek ging bladeren,... *xc3x9c*,.... heb ik weer!!
O, ja en die hartjes op de eerste foto? Die heb ik bij Bep gekocht. Hoewel Bep mij vermanend toesprak, want die kan ik tenslotte makkelijk, zelf maken,... Dat is zo, maar het is ook wel eens fijn om dat niet te hoeven doen, en thuis meteen de keukenrolhouder ermee te versieren,...

25 opmerkingen:

Astrid zei

Oooooh....wat een goed idee om jezelf eens te trakteren op zo'n heerlijke dag! Ondertussen heb je me wel vreselijk nieuwsgierig gemaakt over wat je allemaal hebt gekocht en waar je nog meer bent geweest. Al heb ik een vermoeden hihihi!

groetjes van ingrid h.g. zei

;o)

YokkoBears zei

Dit klinkt als een erg leuk dagje, heerlijk.
Was graag "even" mee geweest :-).

Hester zei

Had je ook van die heerlijke kriebels toen je terug reed naar huis? Dat heb ik altijd als ik bij Bep vandaan kom. Blij met alle stofjes en andere inkopen.
Die stoel heb ik vorigeweek ook zien staan. Er mooi. Kan me voor stellen dat hij lekker zit.

wilma zei

Heel erg fijn zo'n heerlijke dag!!!! Wat een lieve harten!!!

Dijn/Audrey zei

wooooo, wat een gaaf romantische berenstoel!!!

Juul :o) zei

ohhhhhhhhhhhhh wat *G*A*A*F*!
Dit verdiende echt een logje!
Mooi, mooi, mooi! :o)
Echt een gezellige berenstoel!
:o)
En ik zie... een tingeltangelklingblingglimglansschitter-kroonluchter?!
:o)

marian'ne m zei

Heerlijk dagje zo, en prachtige aankopen.

Zo'n leuke stoel, die zou ik ook inpikken met een lekker boek !!!

Is het boek een aanwijzing/hint !!????;-)).

jacqueline neeft zei

wat lekker zo een dagje, heerlijk en beer ook weer blij met zo'n mooie stoel. Ik moet toch even kwijt: wat een heerlijke weblog heb je toch, kijk elke dag even!!
groetjes

Annelies zei

Ik wil beslist een keer naar Bep toe. Zeker als ik nu weer dit gezellige verhaal hoor. Ik ben alleen niet zo'n held op de snelweg en Bep is niet naast de deur.
De hartjes zijn heel erg leuk !

groetjes van ingrid h.g. zei

achteraf bedenk ik me, dat ik de lampen van de auto eigenlijk niet aan had hoeven te doen,... zo zat ik te stralen,...

ik denk dat 't nu wel duidelijk is hoe ik me voelde,... ;o)

uhm,...ik heb eigenlijk nog steeds een 'Big Smile',...

:oD

;o)

lynda zei

Ik kan me je helemaal voorstellen zoals je je nu voelt.Ik heb dat ook telkens als ik daar vandaan kom.Het is er zo gezellig en bep is zo gastvrij.En nog veel belangrijker ze heeft erg leuke spulletjes.Die stoel heb ik ook zien staan het is een plaatje en ik kan me voorstellen dat die gelijk werd ingepikt.Quasi nonchalant met een sjaan boek.

groetjes van ingrid h.g. zei

@Fleur, dat lijkt me heel gezellig ;o)
@Juul, dat is inderdaad een tingeltangelklingblingglimglansschitter-kroonluchter, en er hangt een grappig ooievaarsbelletje aan,...
@Jacqueline, dat vind ik altijd leuk om te lezen,... :o)
@Annelies, misschien een keer met je quiltclubje,... Bep geeft ook allerlei workshops,... :o)

Willeke Sneek zei

Wat een mooie stoel. Daar zal je beer wel heel blij mee zijn!!!!

Betsie zei

Leuk hoor, stoeltje en hartjes!!!
'k Moet toch ook eens een keer bij Beb gaan snuffelen!

'k Wou ook even bij Willeke uit Sneek kijken, maar als ik op haar naam klikt, krijg ik Tjalsma Uitvaartzorg!

Berthi zei

De hartjes geven een heel gezellige sfeer in huis en ja... de berenstoel is echt het einde!

Mary zei

ik ben "flieft" op je hartjes !!!! en wat een ontzettend mooi berenstoeltje !

jose zei

Wat een Prachtige aankopen. Kan mij voorstellen dat je die niet kon laten staan en die hartjes heel gezellig.Mooie aankopen. Moet ook toch eens bij Bep langs. Ik heb wel eens een haas gekocht bij haar op een beurs, leuke stand had zij toen. En was heel gezellig.

hilly zei

hahahahahah geweldig lapjeslokroep,eenzelfde roep als de chocoladelokroep of de boekenlokroep zo leuk zo herkenbaar en ik word gek van alle geheimen ,bij jou en Berthi enne,,,bij mezelf hihihi

hilly zei

leuk dat je de stoel en de mooie hat\rtjes wel laat zien ;))

Juul :o) zei

"...er hangt een grappig ooievaarsbelletje aan,..."

...ik ben nieuwsgierig, ik geef dat gewoon toe...
;o)

LOL
>>>>>

Juul :o) zei

... ik zie wel een belletje, en een snaveltje...

... maar wat is het verhaal...

?

;o)

groetjes, Willeke zei

Wat een mooie stoel. En wat past beer er goed in. 'k Zag hem (de stoel) een paar weken terug nog in het echt bij Bep. Inderdaad een snoepie om mee te nemen. Heeeeeel veel plezier met je nieuwe aanwinst. Ennuh... ik wordt erg nieuwsgierig naar wat je nog meer hebt gekocht.

Ellen zei

Hoi I! Hier ben ik weer, even je logjes bijlezen van de afgelopen paar dagen.

Hier zie ik alvast Schattige Aankopen. En die beer, geweldig... zou hij je iets willen duidelijk maken??? ;o))

Corrie zei

Jakkes, helemaal in Doesburg?! Nou ja, die stoel is nu toch al weg ;- ) Maar leuk Ingrid die vrolijke hartjes en je hebt helemaal gelijk, het is soms heerlijk om iets te kopen wat je meteen kunt gebruiken. Wat een mop van een stoel en wie zal die nu echt in aan gaan nemen is de vraag...